Thursday, April 23, 2009

Bon-Bon Is Just Around The Corner :)

I've been waiting for the BON-BON & i can smell it coming closer & closer... hahahaha gila poyo ckp mat saleh

yepp, sapa tak sonok nk dpt bon-bon sila angkat tgn.. blh huluq kt saya yg 'memerlukn' ni muahahahah tp tulah.. br je few days ago sumber tak rasmi kata bon-bon akan masuk on 27th so mati2 igt jumaat ni payday blh le joli katak dulu hmmm tp itu tarikh sdh tukar meehhhh.. on 30th pulak. even beza 3 ari je pn tp... hopefully sempat nk settlekn psl kereta. nop, kereta tu sihat2 je cuma plan nk tukar tayar & service sekali sblm cuti blk kg this 29th April sampai 4th May. woooiiii... br dpt $$$$ skit nk cuti pnjg ekk. takde la, bkn pigi holiday maaaa tp makngah hana nk mengakhiri zaman dara pd 30th ni. mcm tak caya jek kan... kwn gaduh kecik2 dulu dh nk kawen dh. beza umur kitorg setahun je tu yg jd rapat tu. pasni ssh le skit nk 'buli' makngah sbb dia akan ada family baru.

berbalik cerita bon-bon tak hbs lg ke?, disebabkn aritu abg loba2 dh belikn tilam baru timing baik punya sblm preggy & sandal baru lps tau 2nd preggy ni so biarlah saya pejamkn mata bakar duit utk tukar tayar kereta yg dh botak. hana akan dpt part of it (the bon-bon) tp kompom masuk bank. pastu allocate skit utk mak abah, insyaallah. balance... nk buat apa ekk?? mcm gila byk je duit tu haha. kena menyimpan jugak utk adik baby cos angan2 nk buat potong jambul+aqiqah sekali masa cuti pantang mcm hana dulu, insyaallah.

skrg ni tgh pikir nk beli apa utk hadiah kawen makngah hana nnti yea... kek lapis kena order esok (k.ros, jgn lupa tugasan yg aku bg tu hehe), hopefully by thursday next week dh sampai kg.

ooopppsss... next project $$$$ bkn main judi & bkn jugak skim cpt kaya cos i won't do such thing k hanya akan dpt dijalankn dlm masa beberapa mggu dr skrg. sabar.. sabar.. wooohhhooo

p/s : over the all, harap2 semua yg saya angan/idam akan berjalan lancar aminnnn...


2 comments :

Liana said...

wa...bestnya... Alhamdulillah..rezeki namanya kan...wa..bestnya balik kampung...

mama tisya said...

bon2 tu bonus ek...ehheheh...

afne kena tag..kalo ada ms free buat ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...