Friday, April 24, 2009

LaLaLaaaa... LaLa.. Lalaaaa

tgk tajuk hepi semacam kn? of course i am!! plan baik punya sejak last week konon nk bawak kereta sendiri gi midvel tp disebabkn motor eddy tgh service lg kena tukar plan last minute. gi ngan kak ros la.. dgn sapa lg klu bkn geng ronggeng tabur duit muahahahaa...

tp moh cuci mata tgk hasil tangkapan gambo2 mak buyong yg jd co-pilot.

Justify Fullbenti dulu kt traffic light. nmpk tak dataran maybank tu?


ha.. ni la driver afne yg happy tu hehe


sila jd pemandu berhemah patuh undang2 tunggu giliran u turn


nmpk dh sipi2 midvel yg sepelaung je dr opis kitorg


sblm tu, gi cuci mata jap ada fashion show modernmum. klu afne pakai rupa ni mau kena pelangkong ngan abg loba2 tak?? hehe...



ni kitorg bkn gi joli katak shopping mcm2 pn tp ada la skit seketol dua. alhamdulillah, tercapai gak hajat nk belikn something utk mak & abah. mula2 gi cust svc jusco amik voucher yg cuma baper hengget tu hehe tp.. buku kupon tu dh abis & supplier blm anto lg stok buku baru. cittt.. ye ye o je org tu kata dh pos ke rmh tp mana ada oooiii tak dpt pn.

mmm.. haaa afne dpt maternity blouse murah gila. mmg takde dlm list bln ni pn nk rembat tp tgk dia gantung tulis RM15-20. issshh.. naik le nafsu nk sambar selai hehehe

maternity blouse RM20 je


jln2 lg cuci mata. mcm nk rembat je tp sbb dh dpt sandal carlo rino aritu jd buat2 x nmpk je la deretan sandal ni..



carik sandal utk mak & abah. harga? biarlah rahsia.. tu pn nk pilih bertukun gak kak ros tunggu carik brg lain asik tepon je potong stim la kak ros ni . mlm ni mak ngan abah sampai blh le kasi diorg.

sandal mak


sandal abah


tak sempat nk tgk brg2 baby ke hape dh. lps bayo brg kt jusco trs jln laju tuju care4 nk beli brg2 rmh plak. beli toy, biskut, battery, ikan, udang, sayo segala trs bayo dh toleh lain dh sbb nk kejar masa. jumpa kak ros kt McD trs tapau then balik opis. penuh gila brg kt trolley.. separuh tu brg2 pantry ye kwn2.

toy ni bkn utk hana & bkn utk adik baby yea. utk sorg bdk comel nama husna.. ehh bila nk pass kat umi husna ni?

harap2 husna suka


k, tu je la bebelan utk arini. takkan brg2 dapo melambak dlm pastik tu nk kuorkn snap satu2 nk tunjuk korg kan.

oopppss... lupa lak ni lunch set McD yg murah tu campo tax RM6.25 aje ngan pretzel Auntie Anne's



p/s : cam nk blk rmh skrg je kemas2 apa patut. hana mesti excited jumpa maktok ngan atok dia. pantang nmpk org naik motor pakai helmet karang dia panggil... "atok... atok..."

4 comments :

PuteriSatu said...

salam afne...wa sekarang forumer pcm seme dah ada blog sendiri kan...bagusla...senang akak leh tahu perkembangan u all..

shiemz said...

wah..mainan mcm hadzeq.. tp mainan tu dah merata2 dah.. ntah mana di soronyer.. tinggal kotak jerk..wekeke

mummy aryan syamil said...

amboi mak buyung sakan gak bersoping tuh...:)

~Atie+Farid~ said...

amboiiiiiiii...syoknye mak buyung tabur zakat....rindu nye nak mkn mcd...dah 3bulan tak mencekik mcd...ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...