Wednesday, April 29, 2009

Tata Titi Tutu...


korg tgk brg+beg2 yg sdh siap dikemas segala kt atas tu.. ni bkn kes nk lari dr rmh ke hape yea. klu afne lari dr rmh.. nk tumpang tido umah sapa lak kan?! hehe..

settled mengemas jam 1.00am punya la semangat berkobar nk blk kg. maklum le org byk tggjwb mcm saya ni kena la buat satu persatu ye tak? blk keje trs msk.. menu plg segera disebabkan tukang msk sgt mls nk rendam ikan bagai. mlm td kitorg mkn telo dadar, sup sayur ngan jeruk tenggiri bubuh bawang cili goreng perah air limau. gambo buat apa nk nk snap.. x kan korg tak kenal lauk pauk tu tp yg penting hbs licin menjilat jari wa ckp luuu... lps tidokn hana, lepak2 tgk Ugly Betty ngan Desperate Housewife sampai abis sambil2 buat laundry yg ntah cuma baper helai tu. pastu baru le lipat2 baju kurung + tudung + maternity pants + maternity blouse + t-shirt + jeans + baju kecik + seluar kecik segala mala masuk beg tolak kaler hitam tu. selalu eddy guna utk outstation. bubuh budak saiz hana 2-3 org pn muat hahahaha.. korg yg keje TM mesti kenal laptop punya backpack tu kan? saya ni org biasa2 je mana ada laptop bagai.. so drpd tak digunapakai, saya sumbat semua baju + susu + botol hana dlm tu. haaa.. bantal mickey mouse buatan maktok tu harus dibawa walaupun kt kg ada lg 2-3 bijik. itu bkn le bantal busyuk hana tp jgn sesapa berani landing kepala atas bantal tu dpn mata hana. kompom dia tarik tak bg punya.

jadinya, entry ni yg terakhir utk bln ni sbb afne akan bercuti mulai 30th Apr (khamis) - 04th May (isnin) ni. klu diikutkn, badan je ada kt opis ni tp kepala otak dh sampai kg hahaha mcm bertahun je tak jejak kg kan?!

walau pape pun, hopefully majlis akad nikah & majlis sanding makngah hana akan berjalan lancar & meriah. blk cuti karang afne update k. daaaaaaa


6 comments :

Anonymous said...

afne.. best baca blog sekrg. mcm2 crita psl hana & ibunya hehe. afne, keja TM ke? abg fidah ada gak beg itu ... tahan lasak kan beg tu hehe

Liana said...

afne....
nak ikut....balik kpg boleh? hehehe

s2m3r said...

bercoti lagik ke tuan romah

Mamamanja said...

wahhh cuti balik kg erk?? bestnya

Mama Lyna said...

hiii afne, salam perkenalan dari saya...syok yek balik kg...saya akhir bulan 5 nie balik kg asben nun jauh kat kedah..rasanya lebih kurang afne jer packing bag tue...heheheh...datang jenguk blog saya http://www.norizan1981.blogspot.com

Afne said...

fidah - tak baper nk TM hehe. mana tak lasaknya. tu lappy punya bag tp buat isi baju.

kimm, k.ila & mama - jomm blk kg.

mama lyna - thanx sudi singgah blog afne. nnti afne masuk blog mama lyna k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...