Wednesday, November 11, 2009

Cutest Baby In Blue Contest

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST


yeayeahhh.. ibu double H nk masuk contest lg gamaknya. dr aritu nk join tp tak sempat je nk cari gambo hana pakai baju/kasut biru. kali ni anjuran Eliza sempena 5th Annivesary pd 17hb November akan dtg. kpd kwn2 yg berminat utk join contest ni sila jengah ke blog Eliza utk terma & syarat2 penyertaan yea. afne tepek gambo hana pakai kaftan yg ayahnya belikan dr terengganu.. isshhh ibu ter-perasan hana sgt cute+comel+sweet gila posing masa ni haha...


Nama : Hana Humaira Binti Muhamad Eddy
Umur : 2 tahun 1 bulan

hana : psssttt.. auntie puan penganjur, cute tak saya? cute tak? cute tak? hehe...


4 comments :

E.L.I.Z.A said...

SAlam afne,
cute sgt hana pkai kaftan tu..comei!

overall, lulus >_<

mama_umar said...

ececehh..kemain lagi,ni gambo feveret aunty nih

Afne said...

salam puan penganjur,

tq sudi drop by & for ur comment. yeay LULUS!

harap2 ada la rezeki menang hehe

Afne said...

zet, ni pn gambo faveret aku. senyum dia yg buat aku cair tu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...