Sunday, November 22, 2009

NC Chomel (Macam Saya!)

gambo ihsan abg loba2 saya

apa afne buat tu? saja bikin gegar foodcourt giant kinrara sabtu lps haha. ada jugak org keliling yg tgh mkn dok pandang.. heyy dulik arr saya bkn buat maksiat k. now i can breastfeed haziq wherever & whenever he want even in public! yg penting afne selesa & haziq steady je nenen sampai kenyang. tercapai dh perkara ke 4 dlm wishlist saya.

yeeaahhh.. NC2 yg afne order dh sampei. NC stands for Nursing Cover la. igt tak entry M I C K E Y M O U S E awal bln aritu? fyi, afne mmg dh lama ngidam NC sejak zmn bf hana tp masa tu tak byk online store yg jual, tak byk pilihan & klu ada pun rege agak mahal. masa cuti pantang Haziq afne dh intai2 KedaiChomelNC sbb nk cari gak NC sampai dpt hehe. bila nmpk je corak mickey mouse ni trs jatuh cintan... so cuutteeeeee k trs order.

M I C K E Y M O U S E - pic cilok KedaiChomelNC


Bear In Blue (comel kan? ni utk kwn) - pic cilok dr KedaiChomelNC

afne sgt puas hati dgn hasil kerja ernie. dgn suara yg ceria siap call lg bgtau item dh ready utk penghantaran. haa korg.. klu nk nc Chomel mcm saya cpt2 le order di KedaiChomelNC @ ChomelNursingCover atau contact tokei kedai ni. mcm2 corak ada.. dot to dot, kotak2, bunga2, cartoon. ready made punya pn ada.. pre order pn ada.. custom made pn blh. harga? pd afne sgt2 murah & affordable mengikut jenis & corak kain. corak2 kain baru dimasukkan dr semasa ke semasa.


ni promote free takde komisyen tau. tak salah kan? at least saya promote breastfeeding secara tak langsung. nc ni selain blh digunakan utk cover bhgian yg terdedah semasa aktiviti bf in public, blh juga digunakan sbg selimut baby & juga kain pengalas.


"saya le anak bujang ibu yg menyorok dlm nc tu" ehh haziq nmpk cerah lak dlm pic ni.


"hi.. saya le kakak kpd anak bujang ibu saya" muka seronok dpt jln2.


p/s : psssssstttttttt.. ernie, pass tak afne pakai nc tu hehe


6 comments :

mama_umar said...

lawo NC ko, mickey2 lagik..aku aci dak pki apron je?hahahah

Afne said...

lawa erk? blh je pakai apron tp tlg je jgn kasi malu kaum ibu2 yg menyusu hahahha

lia said...

mmg tau psl kedai tu tp masa tau, Amsyar pon da dekat setahun... so next baby la kot he3... sbb mamat 2 nenen, kain tudung tutup mata skit pon d selaknyer ayooo...

Afne said...

lia, hana masa baby pn camtu. mmg tingin nk beli tp tu la pilihan kureng rege mahal. dpt masa haziq ni pn ok. hana asik la sebut miki emuff hahaha

Anasfadilah said...

passs...hehehe

saya ambil gambar Afne bf tu letak di kedai boleh tak?

Afne said...

TQ tokei sudi singgah sini. blh aje apa salahnya hehe

muka control muncung sungguh2! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...