Thursday, November 19, 2009

Yahoo Yabedabedooooo

yeayyyy!!! he let me to choose the place for dotdotdot. insyaallah next year but not in jan-june kot (tgk keadaan). tunggu haziq besar skit katanya. takpe la i'll be waiting...

skrg ni tak decide lg kt mana tp takde la jauh2. so td eddy cari info dotdotdot tu. kasi le can eddy pakai lappy lama2 sbb belikan kaki2 baru kereta & tidokan hana awal mlm ni (hana kekenyangan kot mkn epal+sate+nasi ayam+anggur).

"abg, ayg tak kisah pn klu tak dpt join program abg masa cuti raya haji ni klu jd le kan. klu ayg ikut pun kesian hana ngan haziq cos limited activities. blk kg lg best hehe"

p/s : saya msh dlm mood verangan sorg2 haha. for me masa berkualiti bersama keluarga ialah bila four of us dpt spend masa bersama2 even dlm rmh je pun (kata2 seorg isteri yg suaminya selalu kena kerja on weekdays+weekend).


2 comments :

mama_umar said...

....... cuti2 ke weh??sonoknyeee!!!yer..kdg tu dok lepak kt bilik je pon rase best je dpt kumpul complete kuarge kecik kite kan?

Afne said...

tungguuuuu heheh.. sian aku weh sejak zaman lps nikah, beranak 1 sampai beranak dua asik tunda jek. dgn eddy keje tak menentu cuti pun ssh.. cuti raya pun ada shift k! keje aku beranak lak tu 2 tahun sekali sampai le sudah tak ke mana2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...