Thursday, January 7, 2010

Malam Ni Ke Atau Esok Pagi?

br jap called eddy, insyaallah mlm ni sampai le dia kt kl. dr pg td tertunggu2 jwpn dia nk blk mlm ni atau pg esok. klu sampai mlm ni blh la rehat tido so esok pg2 takde la berkejar & letih sgt sbb by tengahari kitorg akan bertolak blk ke kg.

isnin mlm selasa - eddy sampai kl sbb esok harinya nk isi borg2 penting kt office.
selasa mlm rabu - lps solat isyak bertolak blk ke kg.
khamis mlm jumaat - eddy akan sampai mlm ni yeayyy!!!
jumaat - keje half day. blk kg lalalaaa..

dlm masa seminggu ulang alik kl-segamat-bp-kl dh berkali2 mcm driver bus je. hana pn berkali2 tanya "ayah mana?" "ayah work ehh?" "ayah kebun?" tak kisah la aduhai nak ooii.. apa keje ayah skali pun utk mencari rezeki yg halal. ayah ngan ibu kan nk jd penoreh berjaya harharhar. tp ladang getah kt office ni sejuk ber-aircond (uikkss.. korg paham ke?! kan hari2 saya menoreh dlm surau/server room tanpa mengira cuaca panas atau hujan).

so mlm ni ada misi mengemas menyumbat baju2 masuk dlm beg. insyaallah, hari sabtu ni akan diadakan majlis potong jambul & aqiqah utk haziq berserta majlis lenggang perut utk makngah hana yg dh memboyot 7 bln tu. majlis kenduri doa selamat la sng cerita. kami akan berada di kg sampai isnin. ni entry terakhir utk mggu ni kot.. so kekawan slmt berhujung mggu ;)

doakan perjalanan kami selamat & semuanya berjalan lancar (mcm gaya nk gi oversea je & buat koje kawen hehe). TQ in advance.

p/s : tak sabo mau kasi botak sama anak bujang. hair clipper/shaver dh masuk dlm beg.


4 comments :

mama_umar said...

selamat berkenduri haziq,sure bertambah encem dgn motak pale itu,heheh,drive safely okeh

Afne said...

tq auntie ;)

Manjakusayang said...

Selamat dah agaknya kepala Haziq... Afne cepat ler tepek gambo Haziq yg terbaru yer...


Pss... Afne..tak per apapun dugaan, berapa KM pun perjalanan itu semua untuk masa depan. InsyaAllah hari ini kita bersusah2 hari depan siapa yang tahu?

Afne said...

ptg lps kenduri selamat licin dh kepala anak bujangku itu. ibu & ayah bertungkus lumus memastikan haziq behave masa kena botakkan hehe

afne selalu berdoa moga kami diberikan kekuatan & kesabaran dlm menempuhi apa juga dugaan yg mendatang. moga semuanya dipermudahkan.. amin.

tq kimm ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...