Wednesday, February 10, 2010

Sorry To Izan a.k.a Cemomot

ni permohonan maaf secara terbuka erkkk... kpd izan aka cemomot aka ibu hanan & irfan

"sorry sbb tak dpt tlg ko tukar template blog sampai berjaya. ada je halangan huhu.. mula2 tak blh download template sbb kena blocked ngan server tm. dh dpt pinjam modem member, dh dpt download template, dh tukar template berderet lak top tabs sampai tak blh nk drag huhu..

ko lak bila dh upload template baru takleh lak nk patah balik page customize. mungkin sbb ko guna ie (internet explorer). aku guna mozila firefox so sng la tgk tabs berderet dlm 1 window. takpe la, karang ko buat le slow2 yea. nnti ko cuba la yg aku soh right click preview tu so ko ada 2 window utk customize & preview. moga ko dpt le template & background yg berkenan di mata & di hati"


p/s : mmmm...aku pun pelik nape aku upload sekali trs ok alhamdulillah.


4 comments :

iz-AnN عبداللطيف said...

heheh...tak pe ar wei...nak wat camner...takde rezeki aku...yang paling pasti nama anak aku HANAN weii...hehehe...

Afne said...

sori.. hahahah. nk cpt taip td. aku dh betulkan ;)

amie said...

afneeee... aku pun nak template baru.. buatkannnnnnnnnnnnn

Afne said...

amie - ko nk dera aku ke hapeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...