Friday, October 22, 2010

WEEKEND IS COMING..

it's friday already! yes-yes-yessssssssssss

korg percaya tak tiap2 jumaat pg sblm hntr double H ke school (taska), afne akan remind anak

"hari ni last day ibu pegi work. hari ni pn last day hana dgn haziq pegi school. esok ayah blk kita pegi jln2 ok?!"

lbh kurg gitu la ayatnya kan.. sbnrnya takde la jln ke mana2 sekadar keluar mkn atau beli brg ke.

camtu gak klu pg2 isnin sblm hntr diorg ke school. kena psiko elok2 sbb diorg dh seronok 2 hari berkepit je dgn ayah & ibu kan. biasanya gini la sbb haziq akan merengek bila ibusuruh masuk ke dlm school.

"hari ni ayah dgn ibu work. hana dgn haziq pegi school tau. jgn nakal2.. dgr kata auntie.. belajar rajin2"


hari ni dlm sejarah gi mydin mall drive sorg2 hahahaaaaa. kwn meronggeng bercuti seminggu (hopefully adam dh sihat yea kak ros). jln laju sambil kelek bakul.. pilih2 amik brg trs gi byr. agak kecewa sbb tak jumpa bikini hana (takde saiz dia sbnrnya). cadangnya nk bawa anak2 gi splash2 hari ahad ni. tgk le nnti jd ke tak...

dh tak sbr nk tunggu jam 5.30 ptg.. nk blk bergomol dgn 2 org bdk yg saya syg sgt2 tu!


8 comments :

Nieza Ishak said...

sama macam ayat nieza.
kalo suffiya liat jerk nak pi skull mesti buat ayat ..

" lagi 2hari jerk skull, nanti boleh jalan2"

pastu bila dah jumaat jerk mesti remind dia ...

"arini jumaat last skull .. esok cuti"
suka la 2beradik tue ...hihihi

ibudhani said...

i luf weeken vm!!!

Afne said...

diorg ni kena ckp baik2 br le lembut. klu tak jln jugak baru kena tinggi suara.

Afne said...

ibudhani, saya pn sukaaaaaaaaaaaaa weekend!

rossysweety said...

cam tak percaya ajer ko gi senseorg???mana budak2setan tu???hehehehhe

Afne said...

kak ros, kena la berdikari. zaza kan cuti seminggu sbb konvo (amik cuti mcm nk kawen haha). tie sbk ngan taskforce (pekerja harapan bangsa haha).

midiaida said...

owh plan nak g swim2 plak la ek minggu nei???..best2..t cpt2 post story ek..;D

Afne said...

dot, saja bawak anak main air hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...