Tuesday, November 16, 2010

Salam AidilAdha 2010

 
wahh.. wahh.. seronoknya korg2 ada yg dh slmt sampai di kg, ada yg bersiap2 pulang bercuti ke kg. pape pun, drive safely.. pandu cermat jiwa selamat. otw gi office pg td jln kl-seremban-npe clear je cuma kt bangsar ni jam skit.

afne & haziq beraya ber2 di kl je. cuti cuma sehari je kan. deepavali aritu dh blk kg, mak & abah pn dh bertandang ke rmh weekend baru2 ni. hana sambut raya haji dgn ayah, atok, maktok, makde & ucu. tetiba cam sedih la plak.. huhu. kesian lah nk minta eddy blk cos afne tau dia pn tgh sbk kejar dateline submit claim supply. insyaallah, jumaat/sabtu ni berkumpul lah kami 4 beranak.

esok nk bawa haziq ke mana yea.. takde idea lg. any suggestion??


4 comments :

midiaida said...

salam aidiladha pot..;D

Afne said...

slmt hari raya haji dot ;)

mama_umar_maryam said...

alololo..tibe2 aku pon rindu kt hana jugak..xpelah..buat teman maktok ye..

Afne said...

zet, ko saja menambahkan kepiluan di hati aku yeaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...