Tuesday, December 14, 2010

DATING DGN HANA

hari sabtu bawa hana jln2 gi tesco. haziq gi school sbb klu bawa dua2 mau troli ke mana, anak ke mana. konon2 nk rembat diaper petpet saiz L & XL sbb tgh promo jumbo pack RM30.99 je. sblm tu mari kita posing dulu..

 muka happy nk gi shopping

sempat lg soh ibu snap gmbr dia

hana & ibu

 sblm tu breakfast kt kedai mamak dulu pekena teh tarik & roti telo



dh lama tak jejak tesco extra cheras selalu beli brg kt giant atau midvalley je br perasan waahhh mcm2 kedai dh dibuka kt sini. dulu2 yg afne plg igt ada big apple donut & chicken rice shop je hehe.. pusing punya pusing dpt la blouse kemeja sehelai (ishh.. tak masuk list ni!). hana dh sbk nk main menatang guna token. mengelat tau blm hbs teman ibu beli brg dh minta upah..







lps teman hana main2 br pasan ada booth kt area parking. terjah sana tgk blouse.. skirt.. cantik2! kuatkn iman buat2 tak minat lalalalaaa (kang eddy blk KL ajak dia gi beli hehe)

trs masuk tesco beli apa yg patut. apa2 yg patut saja ok?! trs jd tak patut sbb baju toddler discount 50% argghhhh..



otw blk gi mkn kt pizza hut kuchai lama.. sampai tertido hana kepenatan lyn ibu beli brg.


hp lama dh wakaf jd toy hana. eksyen tol mcm org dewasa gamaknya.

yogurt strawberry smoothies.. agak2 klu lg byk strawberry lg mantop (buat sendiri la wei!)

asalkn namanya sup.. hana ok je mkn (masa ni pizza tak sampai lg)

ooohh.. ni hasil rembatan yg tak seberapa sbb dlm usaha menjaga ekonomi rumahtangga. 3 beg petpet dlm kereta tak angkut lg. yg lelain tu brg2 dapo & keperluan rmh.

blouse kemeja, baju tido & tshirt haziq, blouse hana, buku hana, sandal ladybird hana & kereta sorg sebiji

next time dating dgn haziq, insyaallah. bkn takmo bawa dua2 tp haziq either dia nk ddk kt stroller mcm bos bsr (cane nk tolak troli lak kan?!) atau biarkn dia berjalan (kang mau dia meluru pecut sana sini).


10 comments :

Nieza Ishak said...

nieza rasanya tak pernah lagi jalan2 bawak 2beradik tue sorang2. takut tak terlayan ... huhuhu .. seram ... hahahah

Afne said...

nieza, sbb tu bawa hana sorg hehe. next time bawa haziq, insyaaallah.

~ana~ said...

afne, yg booth kat parking tu selalu sgt diaorg bukak skrg ni. ni la tmpt ana beli brg2 dapur bulanan. selesa kat sini even kenkdg diaorg x top up stock.

kalau brg yg xde tu, br la terjah kat giant kat rumah tu..heh3x..

Afne said...

ana, dh lama tak ke sana. rasanya sejak awal2 pregnant haziq dulu. nk gi sana kdg jam tu yg mls tu. tp disebabkan skrg dh byk kedai menarik leh ler nyopping kt sana haha

eLYies said...

syok kan bawak anak2 pi jalan..jd single mother..hehehe

yies pernah angkut 2 orang sekali pi jusco...2 budak tu di letak di dlm troli..tp agak sukar gak la..aqil sibuk nak capai aper yg di tepi dia..huhuhu..penin mak noks...

Afne said...

bkn sng yies jd single mother. mental fizikal kena gagah.

biasanya klu keluar dgn eddy sekali mmg letak sekali double H dlm troli. seronok la diorg mcm naik kereta gitu. tp tu la haziq pn suka capai2 brg bg jatuh.

Normaliza said...

Amboi..sukanye anak dara ni posing.. :)

Saya sesekali ada gak bawa yamin gi shoping. tapi tak terkejar..sudahnya balik terus..hehe

Afne said...

hi normaliza, umur2 mcm yamin dgn haziq mmg tgh sbk lari sana sini. tu yg tak bawa haziq. hana ni kira dh bsr ok la ikut je ckp ibu.

midiaida said...

hihihi..bestnye tgk korg berdue dating..;D

Afne said...

dot, ko pn best juga. dpt dating ber2 selalu dgn midi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...