Tuesday, March 8, 2011

DONG GEDONG GEDONG, DONG GEDONG GEDONG...

hahahaaaa.. korg jgn tanya apa2 cos afne pn tgh cuba tangkap lirik yg sbnr. hana akan menyanyi non-stop lagu/nursery rhymes yg baru dipelajari dr taska sampai dia rasa puas hati (nk menghafal la tu kononnya).

video


last week hana sbk menghafal lagu rama2. alaaahhhh.. yg start dr ulat jd kepompong, tido lena dlm kelongsong.. sampai la hbs pastu ulang2 lagu tu mcm takkan hbs hahahaaa. ibu dia selalu jd mangsa paksaan nyanyi lagu 3 kupang. lagu tu kan kira panjang utk dihafal oleh 3 year old toddler btl tak? so sambil dia menulis ke mewarna ke main2 ke mmg akan dgr dia nyanyi berulang kali. kadang gelihati bila tgk & dgr dia buat mcm tu tp sbg ibu afne rasa bangga sbb hana jenis tak mudah putus asa klu buat sesuatu perkara.


2 comments :

:|: TinTa Kibod :|: said...

bnyi dh cm pukulan gendang dh plak hana oi..hihi

*aku dh tuka link blog...

Afne said...

bkn gendang hehe.. bunyi gorila pukul dada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...