Wednesday, April 20, 2011

ALHAMDULILLAH, DAPAT JUGA BOOKING BILIK KAT PD :)

kelmarin meroyan tanya kt fb sapa yg blh bg info psl bilik/apartment with 2 bedrooms. semua hotel/resort berdekatan selesa beach resort (tmpt dinner company akan berlangsung) dh fully booked! hahhh.. tu la  sapa suruh bg confirmation join dinner last minute?! btw, tq yea kwn2. keprihatinan kalian amat dihargai. tq sue yg bg link malaysiaapartment.com tp kan call asyik tak sangkut je.

last2 afne amik bilik kt Corus Paradise Resort. 1 bilik dgn 2 katil queen. 


al-kisahnya alang2 nk ke pd, afne ajak family kt kg join sekali. pepandai la kita adjust cane nk tido nnti yea.  "ila, klu tak muat ko tido kt balkoni ehh? hahahaaaa!" tak sbr nk jumpa mak & abah  mggu dpn.. yeayyyy!!!

tp kan.. tema dinner thn ni ialahhhhhhhhh pirates of tsssb, the zon conquerors. amik kauuuuuuu. anak sapa ada pedang mainan tu afne nk pinjam!


p/s : rasanya dh kena start survey hotel/resort kt langkawi utk vacation bln 6 nnti.


14 comments :

AdanyaKauUntukku said...

akak pun plan nak gi langkawi
tapi....

dalam masa yang sama plan nak gi bandong....sabah..erk..cam ne tu

lia said...

dalam masa 2 bulan p 2x bercuti nih... nak itottt...

mama_umar_maryam said...

wahh tumpang gembire,nnt dah ramai2 dah x kesah dah bilik kecik ke beso,hahaha,hv fun weh!!

Afne said...

kak ila, kot klu nk gi langkawi.. tiket ke bandung ngan sabah tu bg afne je hehe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Normaliza said...

wahh..wah..bestnya bercuti..nak plan percutian gak lah. jeles..jeles..hehe

Afne said...

lia, cuti ke langkawi tu lama dh plan yg beli air asia singgit tu :)

Afne said...

tq zet. jom pd!

Afne said...

tq zuwairi for stopping by.

Afne said...

normaliza, plan.. jgn tak plan. jom bercuti!

~aida basrudin~ said...

hihi...excited nk pi smpai list brng pon hana dh siap2 sms kt aku...hihihi..hana nk ajak auntie aida ye?... anyway..happy holiday ye.. :)

Afne said...

ayda, lawak btl hahahha

aku mmg selalu buat list simpan draf dlm hp tak sangka hana tekan2 terhantar kat ko. mlm td nk tido check hp tgk ada sms dr ko.

sori kacau.

Ms and Mr Red Ribbon said...

best giler ticket satu hinggit :P

saper2 nak pegi bandung, sila masuk my blog yer... ada pakej percutian ke bandung dengan harga berpatutan :)

Afne said...

hi reds, tq for visiting :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...