Monday, May 9, 2011

KUCING COMEL & RUMAH BARU?

ehhh.. tak lah. afne tak bela kucing & bkn juga beli rmh baru (mana tahu kan rezeki dpt menambah aset utk pelaburan jangka masa panjang).

hari khamis yg lps dpt sampul yg berisi...

fm (fridge magnet) & keychain sarawak cute sgt! i like :)


beli online? ohhh tidak. afne menang GA yg dianjurkan cemomot/izan. btw, afne mmg suka jln2 ke blog izan sbb dia rajin update mcm2 cerita family/semasa.

p/s : zan, cpt tol ko pos hadiah GA. kan bgs klu semua penganjur GA/contest mcm ni..


4 comments :

Sricahaya said...

CUte kucing tu..comel..

Afne said...

afne pn sukaaaa cute bangat!

cikmOt said...

hehehe, psstt...psstt...tak seme orang dapat kucing comel tu weii...hahaha....orang2 terpilih jek...sib baik la ko suka...skang aku dah jarang update blog ar...kengkangan masa...hehe

Afne said...

zan, tu aku sorok lg dr anak2 aku. simpan kt ofis kang dema berebut kesian aku hehe. tq weh!

aku igt pembawakan dotdotdot ekekekee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...