Thursday, June 23, 2011

HANA @ 45 MONTHS

hana @ 45 months = 3 thn 9 bln


  • alhamdulillah, fully diaperless. rasanya dh sebulan juga hana tak pakai diaper & kitorg mmg tak beli dispo diaper hana sejak akhir bln lps. time bgn tgh mlm pn dh tak kejut ibu utk temankan ke toilet. urusan melepas hajat semua hana dh uruskan sendiri kecuali bila nk cuci vontot lps buang air bsr.
  • dh pandai minta itu ini.. selagi tak dpt selagi tu hana akan request hari2. 
  • kuat btl ingatan hana.. tgk drama nora elena tak sampai 2 mggu dh blh hafal lagu part chorus kumpulan sofaz tu hehe


kejap je masa berlalu kan.. hana dh nk masuk 4 thn bln september ni.

p/s : auto publish.


6 comments :

RaRa said...

tq afne..sbb tlg kira months tu..maknanya anak saya dh 46months..ikut bln islam ujung bln ni genap 4 thn, lahir pd Rejab.

;)

mama_umar_maryam said...

sgt2 kejap kan..trbyg2 lg gamabr2 baby hana kt pcm

Shareena Haron said...

Hana dah nmpak mcm anak dara...kejap jer kan afne dah nak masuk 4 thn anak2 kta tu ...

Afne said...

hi rara, hana genap 4 thn bln september ni. ke afne slh kira ehh?

Afne said...

zet, anak bujang ko pun dh bsr. tetiba aku rindu pcm huhu

Afne said...

sha, masa berlalu cpt kan. kita sendiri makin tua tak rasa ekk? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...