Wednesday, July 13, 2011

DULU PANJANG.. SEKARANG PENDEK!

apa yg pnjg? apa yg pendek? ni haaa.. rambut hana & haziq laaaa. meh tgk imej terbaru diorg. lps siap buat puding jagung koktel buah2an, ajak mak ke pekan gi kedai gunting rambut. tak sempat mandi masing2 dh sbk main kt beranda rmh atok yg br siap ni..




tgk rambut hana dh paras bahu! klu ikut hati mmg syg nk bg hana berambut pendek. klu blh biar sama pnjg mcm rambut ibu. tp si anak dara ni mmg kurg gemar ikat rambut. ikut mood dia juga la. masa ni mmg nmpk tak kemas serabai je. tp bila dh mandi aiyyaaaa mcm amoi mehhhh.. comel!



haziq kembali botak ala2 mawi gitu. kesian rambut dh pnjg klu main berpeluh asik basah je. kasi zasss la kt kedai. mula2 tu dia cool je lama2 merengek juga. tp kali ni kira ok dr percubaan membotakkan haziq kt kedai sebelum ni.

 

haziq pantang sliding door terbuka cpt2 dia tawaf dr depan trs ke pintu blkg. port fav dia akuarium atok. suka btl dia tgk ikan 2 ekor dlm akuarium tu.

ehh.. saya pn gunting rambut sekali. ringan skit kepala ni :) korg suka gunting rambut pendek atau suka simpan rambut pnjg2?


6 comments :

watyz said...

pendek ke panjang ke tetap cumel ok.. hahhaa

lia said...

aku suka rambut panjang tp sbb da ala2 botak, kena la kerat x panjang sgt hu3

Alya=Asniza +Mayudi said...

suker tgk gambar haziq, kat atas. Macm happy sangat2. Samalah ngan Alya, gelak sampai x hengat biler kat kg sampai luper mama ngan papa.. rasa bebas sgt gamaknyer,,, bleh pusing2 dr depan sampai belakang tak der sapa nak jerit,,, he,he

alah aty tu,, iman kuasa dua kor tuh, x yah nak pikir ikat rambut pesen2,, kitorang nih kene pikir pelbagai,, last2,, zasss kasi kerat pendek ,, alya potong akibat kelemumur menjangkit dr taska,,uhuks,, aku plak,, jeolous tgk alya rambut pendek,,nak jugakkkk

Afne said...

aty, bdk2 apap fesyen ramb ut pn mmg cute kan?!

Afne said...

lia, aku byk rambut gugur. kurg skt la bila pakai syampu himalaya. tp since rambut aku jns nipis mmg kurg sesuai bela panjg2

Afne said...

anis, masa tu haziq nk lari takmo aku kejar dia main sorok2 blkg tiang. eddy tak kisah rambut aku pendek ke pnjg hehe.. so ikut selesa aku je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...