Tuesday, September 27, 2011

Jamuan Raya FCD 2011

rentetan entry preview jamuan raya fcd 2011.

thn ni diorg decide kt tingkat 18. pergghhh.. nk tunggu meeting room tu kosong punya la seksa cos mcm2 benda nk diangkut & proses deco mendeco bermula seawal jam 1 ptg.

simple deco utk jamuan raya

ketupat dr tali reben yg afne & kwn2 anyam.

gedebak gedebuk itu ini akhirnya semua siap pd jam 3.40 ptg. trs start mkn2 & persembahan. pape pun, jom tgk menu2 yg ada.. noodles variation!

mee kari

laksa johor

rencah mee kari & laksa johor

laksam (tak sempat nk rasa!)

bihun singapore

rojak buah terbaeekkkk!

putu bambu world (sedap wooo)

puteri 2 sebilik. tak pernah nmpk? tgk sini.

otak2 plg laku sbb mmg sedap!

creampuff yg lembut & sedap

katanya bahulu tp ala2 apam polkadot

red velvet cupcakes

puding pelangi & moist choc cake

kuih raya


chocs

kuih raya

cookies & kurma

mknn dh kt depan mata apa lagi... ngap ler! kang tetamu sampai lgsg tak sempat jamah



sesambil mkn tu bergembira dgn persembahan. seronok!

aci2 buka pintu by CDM (cash & data management) - no. 1. tak sesia saya ssh pyh download lagu & video tgh mlm & soh diorg rehearsal last minute haha!

deklamasi sajak & nyanyian by FM (financial management) - no. 2

dgn bos kecik saya yg sarat mengandung

dgn zaza - kwn gaduh pagi ptg 5 hari seminggu

jom mkn mee kari

para jemputan mula dtg.. fuhhh tak menang tgn. mana nk sambut tetamu, nk refill mknn, nk snap gegambo, nk posing lg hahahaaa!


jd tuan rmh kena sopan santun wakakaka














bila tetamu dh beransur kurg, kitorg trskan aktiviti menyampai hadiah & cenderahati

birthday gift utk july-december


cenderahati utk yg sdh & akan bersalin


suka gmbr beramai2 ni!






hbs kemas mengemas lbh kurg jam 6.45 ptg. fuhhhhh.. dia punya penat mcm org buat kenduri. jln ke sana ke sini pakai high heel mau tak sakit pinggang ni haaa. mcm tak caya blh bergerak ligat berkebaya pendek berkain batik kihkihkih


12 comments :

watyz said...

aahhhh...sedap2 nye makanan!!!
cantik bj afne. selim melim mak.. hahha

Afne said...

aty, mmg tak dan nk merasa semua. tp rojak buah tu afne mkn 2 kali. otak2 dia mmg marvelous!

setahun sekali je pakai ke office hehe

rossysweety said...

waaa...apasal tayang vontot aku tu?? pi la tayang peyut comel org itew..ahaks

Afne said...

vontot mantap kena la tayang hahahaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aiyohhhh terliur tgk menu raya opis afne ;-)

Afne said...

diana, rugi juga rasanya sbb tak smepat jamah semua mknn tu :(

CuppyCakeMommy said...

cekidout out latest educational toys for your kids..lets share the joy,lets share the fun..

add us in facebook intelligent.toys@yahoo.com

mama_umar_maryam said...

afne!!!aku suke laksa johor!!!!

Afne said...

TQ CCM :)

Afne said...

zet, aku as johorian tp lg suka laksa penang hehe

Anonymous said...

perlu memeriksa:)

Afne said...

hi anonymous, apa yg nk diperiksa??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...