Thursday, October 27, 2011

Hakikat Kehidupan Di Hujung Minggu Yang Lalu

saya tlh menjadi seorg zombie comel sbb restless+sleepless sejak minggu lps & msh berterusan hingga ke hari ini.

manual reconciliation so mmg byk kena jot down

hari jumaat blk keje lewat, lyn haziq sesambil ngadap recon then haziq tido pn ibu msh ngadap recon. ntah tido jam 2-3 pg tp yg pasti mata dh berkunang2 mintak lelap. hari sabtu hntr haziq ke taska mcm hari2 keje. sesambil buat house chores sesambil ngadap recon terus-terusan sampai ke mlm. berhenti utk solat, masak & jemput haziq dr taska. jam 4 pg hari ahad dh mengadap recon lg. rasa mcm nk nangis tp kena kuat utk bdk kt bwh ni...

konon2 nk buat piece la tu tp x jd hehe..

knp nk nangis? sbb ibu kesiankan haziq. ibu tkt termarahkan haziq bila haziq dtg kacau sepah2 conteng2 nota recon. ibu tkt haziq rasa terpinggir main sorg2 ibu tak lyn sgt. sbnrnya ibu mmg tak suka nk bawa kerja office blk ke rmh but i have to. takpe haziq.. nnti ibu gantikan blk masa yg sepatutnya ibu spent bersama awak, InsyaAllah.

haaahhh.. mcm tu la anak ibu senyum, trs sejuk hati ibu :)

aduhai... bila la recon ni nk hbs?? saya cuma berharap diberi kesempatan utk hbskan apa yg tlh saya mulakan. moga Allah berikan saya kesihatan yg baik & kekuatan utk semua ni, amin.

p/s : bdn lenguh2 here & there sbb ddk lama sgt mengadap lappy/pc. klu dpt urut ni alangkah bestnya!


6 comments :

lia said...

mmg x best bawak keje balik umah....

sabtu, ahad qada balik masa dgn Haziq ;p

~diAhOntHeblOg~ said...

caiyok2!!! jgn putus asa..hehe..sikit je lg tu..pasni g spa eh..

watyz said...

sian nye haziq. x pe ibu dia kan penyabar. so, sabar la banyak2 yer

Afne said...

lia, tau takpe. rasanya coming weekend ni pn kena buat keje.

Afne said...

diah, tinggal skit?! bykkkkkkkkkkkk lg huhu

Afne said...

aty, aku tgh cuba bersabar ni harap2 mampu habiskan semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...