Tuesday, December 6, 2011

Jom Happy Feet 2

hari sabtu yg lps bawa haziq tgk movie happy feet 2. kesian lah kan weekdays keluar masuk lif rmh-taska-rmh je kan. so ada masa terluang blh le bawa anak ibu jln2 teman ibu shopping kan?



bersungguh mkn popcorn :) masa ni movie tak start lg, kitorg masuk awal. nsb baik lah booking thru e-ticketing. klu tak, nangis beratur pnjg2. rasanya semua sbk nk tgk ombak rindu. booked for 2 seats tp bila movie start nk ddk dgn ibu jugak. the 1st hour tu haziq very well behave. suka la kan tgk anak2 penguin yg comel tu. tak lama tu dia dh mula turun naik kerusi. nk2 bila ada sorg toddler baya haziq mula meragam, haziq pun sama mengada nk dukung tarik2 ibu ajak keluar. 

takmo tgk movie sampai hbs takpe, jom kita shopping!


dpt baju kami ber4 sorg sehelai. jd la kan. the rest brg2 rmh.

mlm tu haziq tido awal. blm pun sempat mkn mlm. pekena susu sebotol sambil tgk handy manny tgk2 dh terlena. penat sgt yea haziq?


6 comments :

watyz said...

amboi..sambil menyelam minum air.
aaty nak bawak abg iman tgk alvin n the chipmunk tp x tau bile... :)

lia said...

ok ker Haziq dlm wayang?

x berani g bwk Amsyar masuk wayang, seriau dia hangen sound system kuat sgt ha3

mama_umar_maryam said...

wahh haziq behave tgk wyg,aku blm brani bwk maryam lah..

Afne said...

aty, tgk iklan dia pn mcm best je. next project lah :)

wan nurul hezrina said...

mesti penat=)seronok berjalan=)cumilkan hepi feet nie

Afne said...

hezrina, penat tp seronokkkkkkkkkkkkk

suara dlm happy feet tu pn comel2 belaka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...