Friday, December 2, 2011

Today Is Our 5th Anniversary!!!

Alhamdulillah, hari ni genap 5 thn usia perkahwinan kami. 5 thn yg penuh dgn warna warni. 5 thn tu bkn lah apa2 bg mereka yg dh berkahwin lbh lama tp afne bersyukur diberi peluang menjalani kehidupan sbg isteri & ibu kpd anak2 yg comel lg bijak. moga kebahagiaan ini berkekalan, amin.


hakikatnya, kami pun mcm pasangan yg lain juga. tipu lah klu kata takde berselisih faham ke.. merajuk ke.. tp itu semua asam garam berumahtangga. sedangkan lidah lg tergigit ini kan pula suami isteri. afne akui bkn mudah ddk berjauhan. semuanya kena buat sendiri. mmg kena berdikari. berjauhan tu kan mengajar erti rindu (ecehhh.. mood jiwang sdh mari!). tp kan siapa yg suka ddk jauh lama2 dr suami & anak. lama tak lama pun dh 2 thn lbh kami pjj. bkn tak nak ddk sama2 mcm dulu tp peluangnya blm ada. atau.. mungkin sdh tiba masa utk afne buat keputusan demi kebaikan semua pihak?? kwn2, doakan yg terbaik utk kami sekeluarga yea.


takde pun sambut2 anniversary... calling2 sms2 aje lah kan. nk jumpa... jauh. sorg kt  kl, sorg kt johor. takpe lah lain masa kita dating2 yea bang?

27 comments :

mama tisya said...

happy 5th anniversary utk afne ....smoga berbahagia hingga hujung nyawa di samping suami & anak2 tercinta

win@momyShaneQeisha said...

happy 5th anniversary 2 afne, semoga sentiasa bahagia & all the best 2 u :)

AdanyaKauUntukku said...

happy anniversary afne..
moga kekal berpanjangan sehingga ke akhir hayat

watyz said...

happy 5th anniversary afne & husband.. semoga berkekalan hingga hujung nyawa & berbahagia selalu... :)

puan nina said...

happy anniversary =D semoga bahagia selalu...

Momma Mia said...

happy 5th Anniversary daer!!!
jangan sedih2 yer.. alin doakan semoga cepat2 both of u bleh stay together2...

alin dulu 3 tahun gak berjauhan... Alhamdulillah tahun ni baru dpt tukar.

Liessa said...

Slamat ulang tahun perkahwinan kak afne..Semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..

Liessa said...

Slamat ulang tahun perkahwinan kak afne..Semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..

nurfardzianafadil said...

happy anniversary afne & eddy...
semoga berbahagia hingga keakhir hayat ....

amy subari said...

hppy anniversary afne... semoga sentiasa berbahagia.. betul kata afne, bila jauh... makin bertambah rindu-rinduan.... :)

Afne said...

tq errynn. cpt btl masa berlalu :)

Afne said...

tq win :)

Afne said...

tq byk2 kak ila :)

Afne said...

tq aty, amin :)

Afne said...

tq puan nina :)

Afne said...

tq alin. tak sedih tp kesian cos hana nk sekolah kt kg next year. tu yg buat aku lg kuat nk pindah cpt2.

Afne said...

tq nisa, doakan akak dpt pindah yea :)

Afne said...

ziana, tq so much :)

Afne said...

amy, tqvm. lama2 sgt ddk jauh pn tak syok. tp bila dpt jumpa tu kan mcm cinta pandang pertama hahaha

:|: TinTa Kibod :|: said...

hepi enibeseri yer...
klu cmni kdg2 pk nk benti keje je kan..

:|entri baru|: Tentang dia & adik

Afne said...

tq ayue. mmg ada terpikir gak tu heheh

Cik Puan Bunga said...

Happy anniversary kak!
Dah boleh dah tu kalau nak tambah bilangan ahli Muhammad Eddy's! Hehe! ^___^

Nieza Ishak said...

happy anniversary Afneeee ;)

Afne said...

yat, tqvm :)

dlm perancangan, InsyaAllah. doakan akak cpt pindah yea ;)

Afne said...

tq nieza :)

~aida basrudin~ said...

happy annivesary..kejap jek dh 5 tahun kan....dulu mase aku apit ko..stil solo..n now pon mcm tu jugak..hope ko happy selalu di samping suami n ank2.... :)

Afne said...

tq aida.

rasa br je lg kan bersanding hehe tgk2 anak aku dh 2 org.

takpe, solo ke couple ke aku doakan ko bahagia dgn kehidupan ko :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...