Wednesday, December 28, 2011

Vacation to Cameron Highlands

salam.

hi peeps, sekeping dua gmbr our short vacation ke cameron highlands masa cuti krismas yg lps. percutian yg tak dirancang tp syukur Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.



kids, seronok tak ikut ayah & ibu gi honeymoon ehh.. cuti2 jln2? bessstttttttttttttttttttttttt. 3 hari 2 mlm mmg tak cukup ok! rasa nk stay lbh lama tp tu je cuti yg ada. mlm kelmarin sampai kl. penat2 bdn pn tak hilang lg ni hehe..

more pics dlm entry seterusnya la yea.

stop for now ;)


12 comments :

~ana~ said...

wah...best nya double H g jalan2....

Lelaki Ini said...

dah lama tak pg
cameroon highlands!

AdanyaKauUntukku said...

waaaaaaaaaaaaa
bestnya
nak ajak incik suami pegi cameron tak lepas...
ingat kan nak bersejok2an di sana..
alternatif ke genting pun rejected...
huwaaaaaaaaaaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selamat bercuti2 di ch .. best skrg time musim hujan ..sejuk berkabus

lia said...

wahhhh hana.... acik nak pinjam sarung tangan bley???? he3

Afne said...

ana, mmg best jln2 meleburkan duit hehe..

Afne said...

lelaki ini, jom pi cameron!

Afne said...

kak ila, konon2 surprise vacation la ni sbb incek bos nk pi bandung next month tak bawa kita uwaaaaaaaaaaa

Afne said...

diana, mlm 1st sejuk gila tido pakai baju 2-3 lapis siap sweater siap selimut toto pn msh terasa sgt sejuknya!

Afne said...

lia, tu sarung pinky belang2 dia pilih sendiri ok! mmg kena pakai sbb sejuk sgt2 skrg pun kan musim hujan.

mama_umar_maryam said...

auw,sejuk2 mmg best jalan2!!

Afne said...

rasa cam nk gi sana lg lah zet hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...