Friday, January 13, 2012

Johor Premium Outlets

lps buka akaun simpanan utk anak2, kitorg zoom ke kulaijaya. dok dgr/baca blog/status fb kwn2 mcm best je kan. tak lain tak bukan Johor Premium Outlet. dr yong peng ke kulaijaya takde lah jauh sgt.. dlm 1/2 jam ke 40 mnt dh sampai dh. time hari keje pun tetap ramai org. maklum le.. tmpt shopping apa yg tak best ye tak? yg penting ada ongkosnya utk membayar hehe.. mmg rambang mata beb! ramai gak tgk org posing2 mcm dh jd tmpt pelancongan. foreigner pn ramai.


ayah lyn anak2 tgk air pancut dulu sementara ibu cari toilet.. jauh gak tu menapak ke hujung sana.


pusing tgk butik2 yg ada pastu lyn mkn aiskrim..






takde membeli belah. dpt sorg seketol jadi lah kan. tp serious beb, mmg berbaloi2 shopping kt sini. discount up to 50-70%. mana lah tau kan ada rezeki ddk kg tak yah gi jb/kl klu nk kejar sales hehe.. cumanya kt levis tu tak byk pilihan utk ladies tp klu org dh offer ada ko nk tolak? rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tau rugi! btw, tq so much abg ;)


lyn anak2 kt playground. seronok btl tgk 2 beradik ni main2. ibu dgn ayah perhati dr tepi jelah dating lg best!


klu tgk gaya bdk2 ni leka main mcm tak nak berhenti mmg sampai ke sudah tak hbs2. kena paksa ajak blk masing2 peluk tiang playground hahahahaaa. masuk2 je kereta trs terlelap hehe..

ehh apa saya beli? nk tayang jugak tu..


p/s : org tu offer 2 helai tp i amik selai je... segan hehe


10 comments :

Lelaki Ini said...

tak prnah lagi smpai sna
one day nanti nak g!

Afne said...

jom pegi hom!

~ana~ said...

wow weeee....best nya dah g JPO...:)

++eden|essey++ said...

tuh la...mcm besh jek...ade tgk kt paper.....sales kt ctu sepanjang tahun kan....beshnya ade branded outlet...xyah cbuk nk ke bandung kn..one day nk gak la gi saner....murah x sane levis...beshnyaaa

Afne said...

ana, mmg best! jom gi sana nnti blh singgah kg afne ;)

Afne said...

ja, ko sebut2 bandung uwaaaaaaaaaaaa ada org ura2 nk gi bandung cuti chinese new year ni huhu

rege levis jauuuhhhhhh lbh murah dr outlet kt shopping complex ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh dah smp ke JPO nieh ... afne ko slim senang carik jeans ;-)

tie gadies said...

baju luv2..hee

Afne said...

diana, dh ada anak 2 ni takde nya slim hehe

Afne said...

tie, baju dot2 dh ada nk pakai luv2 plak lor..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...