Saturday, February 4, 2012

Happy 31st Birthday To My Dearest Husband

selamat hari lahir yg ke 31 utk suami tersayang. lelaki yg membahagiakan saya bila dia menikahi saya. lelaki yg jadi ayah anak2 saya. lelaki yg selalu buat saya cemburu, merajuk, mrh & membebel. ayg doakan moga abg pnjg umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan & tercapai cita2 abg, amin.

itu sms yg dihantar 5 mnt sblm 12 tgh mlm & balasan sms yg diterima buat saya senyum sampai telinga hahahhaa... ok, itu rahsia! percaya atau tidak, hadiah utk si dia blm dibeli. nnti pergi cari sama2 bila eddy dh free. sbk memanjang dgn kerja. org kerja sendiri ni kena lbh kuat kerja dr org mkn gaji ekk??

sepatutnya entry ni dipublishkan pd tarikh 03/02/2012 tp ntah knp set auto pulish tu tak berfungsi :(


8 comments :

mama_umar_maryam said...

Hb jugak utk hasben ko afne...aku doakan yg baik2 aja..btol tuh..org keje sendiri diorg kene usehe lebih dr org mkn gaji..aku phm bebenorla ;)

Afne said...

zet, tqvm. apai pn keje sendiri ekk?? nk deal ngan diorg bkn blh suka hati kadang set plan tetiba je ada benda lain kena buat hehe

mMoOnN aAlLeEaA said...

happy belated birthday buat suami afne.semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sihat sihat selalu - salam kenalan dari lea

watyz said...

happy birthday... :)

~aida basrudin~ said...

happy belated bufday too...

Afne said...

miss moon, tqvm sudi singgah sini. nnti saya visit ur blog yea :) thanks again!

Afne said...

tq aty!

Afne said...

tq ayda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...