Thursday, February 9, 2012

Untuk yang HOT sahaja..

klu korg tgh hot, sila berhenti baca entry ni takut meletop karang hahahahaa

waktu lunch ni kejap2 taip entry, kejap suap maggi kari hot. hot le sgt kan.. pedas & panas hahahhaaa. pastu hirup air cincau utk sejukkan badan ;)


korg perasan tak dh bbrp hari ni cuaca hot semacam. dh la aircond kt office ni mcm heater je rasanya. ada kipas pn tak membantu. keje kt office melambak2. keje2 matching recon dh menunggu. adehhhh... takpe2, keje dgn hati ikhlas walaupun kekadang hati rasa hot dgn sesetengah benda.. or should i say.. sesetengah org? mls lah lyn perangai kebudak2an. kadang2 yg tua pn perangai mcm budak apa kes?! so saya ingatkan diri sendiri supaya bersabar kerana sesungguhnya Allah bersama org2 yg SABAR. sblm entry ni semakin hot, ada baiknya saya berhenti cerita benda2 hot hehe.. cool lah beb!

ok, maggi kari hot dh hbs so saya nk berhenti menaip. hirup air cincau segar.. perghhhh sejuk je lalu kt tekak.

daaaaaaaaaaaaa...


8 comments :

rossysweety said...

bukan ke ko hirup air maggi tu??ha...nak cover line le tu...aku nampak tau!!

lia said...

aku tunggu g seminggu jer, pastu nak mkn megi + telor + cili api + carrot.... yehaaaaaa

Masya said...

NAK BOLEH TAK.. LUPELAH NAK BELI UTK STOK OPIS.. DAH HABIS NI...

Afne said...

uishhh sedap tu bubuh cili api. mmg extra hot hahahaaa

Afne said...

masya, dh lama tak beli maggi mee cup ni. tak puas lah. suka yg bungkus tu lg dpt byk hehe

Afne said...

ishh ko ni pecah lobang la kak ros. ehh bkn ko pun sama? wakakaka

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

wow!!! sedapnyer minum cincau herba.. sejuk + nyaman.....

~aida basrudin~ said...

bru ptg smlm mkn megi...heheh..cuace tpt aku ni panas..tp econ dia..sgt2l a sejuk...siap berstokin berjacket lg.,,,huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...