Thursday, March 15, 2012

Happy Birthday To Me!

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana msh diberi peluang menghela nafas di saat ini, waktu ini, hari ni, tarikh ini. walaupun tak dpt celebrate birthday dgn eddy, sms & call pn dh cukup bermakna. walaupun anak2 tak tau nk celebrate birthday ibu tp korg ada di sisi pn dh buat ibu rasa bahagia.

Ya Allah, moga apa yg ku impikan akan terlaksana, diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki & dipermudahkan dlm segala urusan, amin.

ini birthday yg ke _____ (sila isi tmpt kosong). walaupun umur makin meningkat tp hati tetap muda youuuuuuuuuu ekekekkekkkk. btw, tq so much kt korg yg wish birthday kt fb. tq! tq! tq!

ishhh korg, tekak ni teringin nk mkn...


agak2 ada tak org sudi belikan? hahhahaaaa pi lah beli sendiri!

sblm terlupa, nk ucap happy birthday utk kak ros yg berkongsi tarikh lahir hari ni :)

p/s : bersempena birthday ni rasa mcm nk buat simple giveaway. My Simple Giveaway # 1 dulu msh blm bersambung sampai ke sdh. klu afne buat part 2 korg nk join tak??


17 comments :

Nieza Ishak said...

selamat ulangtahun afne, semoga sentiasa dibawah rahmatnya. AMIN. happy2 selalu .. ngeeeeeee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nak wish gak Heppi Bestday Afne ;-)

lia said...

happy birthday Afne....

semoga bahagia sentiasa d samping eddy, hana & haziq, amin...

Afne said...

tq nieza. amin.

Afne said...

tq diana ;)

~diAhOntHeblOg~ said...

Happy Birthday!!! semoga ceria selalu...

Atie.Rashid said...

happy besday afne... moga sihat2 slalu n bahagia bersama fmly tersayang....

meh umh bru atie
http://atierashid.blogspot.com

rossysweety said...

happy birthday sis!!..jom celebrate birthday after gaji sok kat mid..tahun ni kan terakhir ko kat kl...amacam?

tak payah nak rasa-rasa nak buat giveaway tu...buat aje la...

Afne said...

tq atie. tu lah bila klik blog asik kena tutup je. btw tq!. dh add new blog tu :)

Afne said...

kak ros, celebrate mmg bst. klu dibelanja lg best jommmmmmmmmmmmmm

nk letgo byk sgt brg tak pakai.

rossysweety said...

wei...nak letgo barang?? dah jadi adik RM ni..kuikuikui..

skyjuice boleh la aku belanja...kekeke

Afne said...

suka2 ko je nk petik nama org glamer hehe..

aku nk bg free je menda comel2 :)

Emilia said...

Selamat Hari Jadi Kak Afne n Semoga panjang umur n happy selalu...

Emilia said...

Happy Birthday Kak Afne semoga happy selalu....

Afne said...

TQ emi :)

watyz said...

happy belated birthday darling!
wish ur dream comes true... :)

Afne said...

tq aty :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...