Friday, May 25, 2012

Evamatic Mat

brg panas dlm pasaran!


hari tu masa mkn2 @ Kenny Rogers Roasters, kan kitorg ada singgah ke Mom & Baby Expo 2012. mmg tak dan la nk telek2 belek2 semua benda kt situ tp ada tgk evamatic mat yg tgh hot skrg ni. mcm2 design & saiz. dr range harga RM79 - RM130.

few days later, gatal tgn dok google menatang evamatic mat ni & bumped into 1 blog yg jual dgn harga murah. pastu pakat2 dgn colleagues 10 org. semedang nk murah je ko ekk..

pg2 td dh pn slmt sampai kt office. serang ramai2 hehe...




beli utk anak tp mak2nya yg over excited hahahaaa




alhamdulillah, semua puas hati. anggaran ukuran mcm tilam bujang. klu korg rajin ukur sendiri 200cmx120cmx3cm tu bsr mana. tertarik nk beli sbb selain blh buat alas lantai dlm bilik atau bentang utk guling2 sambil tgk tv, blh ajar haziq alphabet dgn ilustrasi gmbr yg menarik & terang :)

berminat?? gi terjah BabyBoobaa Biz. kt fb pn ada, sana lg clear gmbr2 mat tu. harga serendah RM38/pcs include postage fee. mcm2 design ada... ABC, upin ipin, angry bird, princess, cars, abstract.. gi arr tgk sendiri ;)



14 comments :

DIDOT said...

wahhhh..murahnye pot..ley jd kan adiah tuk anak sedare kan???..hihih..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

santek gak kalau letak kt bilik2 mainan budak2 nieh ..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah murah ek.nk terjah jugakla

syanasaid said...

eh murah la
aritu tgk kt flea market pn rm50

mama_umar_maryam said...

ehh murah!! kitorg aritu 'terpakse' angkut mat upin ipin lps tgk teater tu ..sobs..rm49,huhu

Afne said...

didot, mmg sesuai as birthday gift atau utk newborn baby. utk diri sendiri pn ok buat guling2 dpn tv hikhikhik..

Afne said...

diana, mmg cantik & terang warna dia. hana & haziq suka!

Afne said...

mama amana & arief, sila terjah & slmt membeli ;)

Afne said...

syana, aritu kt tesco kecik je tp rege lbh kurg ni. blog ni yg termurah so far.

Afne said...

zet, mmg murah pun. order byk2 blh dpt wholesales price. seronok la umar ngan maryam dpt mat upin ipin :)

watyz said...

aku nak terjah jugak!! hahahha
sharing is caring kan....

Afne said...

aty, silalah terjah. tiada halangan dr pihak saya ;)

yaya|azura said...

Ahaa tuan belog, saya googled dan sampai ke sini. Terima kasih di atas link yang diberikan. :)

Afne said...

sama2 :)

slmt membeli. sharing is caring.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...