Wednesday, May 9, 2012

Wadihana Islamic Steakhouse

sedih sgt masa nk blk kl hari tu. hana meraung2-tak bg ibu blk kl-nk ikut blk kl-tarik2 tudung ibu. mak dh kejar hana sbb hana dh cilok kanan kiri celah2 kaki ibu. tak pernah2 lg hana buat peel mcm tu. ada la sekali dua tu dia merengek skit. dpn family members afne buat2 kuat tp masuk dlm kereta terhambur semua :(

otw ke kl tu mcm2 kitorg cerita. psl hana. psl haziq. psl tambah anak.. oopppss!

singgah bangi cr mkn mlm. pusing2 nmpk Wadihana Islamic Steakhouse. afne tak reti nk bg direction ke tmpt ni tp 1 bgnn dgn restoren Mohd Chan (bhgian blkg bgnn) yg famous kt bangi tu cuma kedai ni btl2 tepi jln. sng cerita dkt dgn billion tu lah.

ilustration dlm menu ni mcm sedap je semuanya!

masa lalu bhgian blkg bangunan deretan kedai ni nmpk Wadihana Islamic Kitchen (sederet dgn restoren Mohd Chan). 1 company la agaknya.. situ offer mknn berlauk kot.


lately eddy suka mnm jus honeydew. tanpa gula ok! rasa mcm air carrot tawar je hehe.. afne order lemonade. sdg elok rasa dia tak terlalu masam & tak terlalu manis.



eddy pilih grilled rib eye steak & afne pilih bbq beef rack. dua2 pn sedap :)

grilled rib eye steak


mkn sampai kenyang ok! yg penting sedap. rege tak igt sgt dlm RM73.++ gitu lah. kentang tu mmg moist & tender dilimpahi cheese lg. jagung je afne tak dpt hbskan sbb full tank hehe.. anak bujang elok je tido sejak dr dlm kereta sampai la kitorg nk gerak blk ke rmh. klu x, awal2 dia dh kokak jagung2 tu sesorg hahahahaaa


ok, perut dh kenyang.. mata dh ngantuk. jom abg, kita blk tido!



6 comments :

lia said...

owhhh ingt afne da settle down dari dok KL...

biler kuatkuasa surat hari tu?

Afne said...

lia, blm lg. msh kt kl. tarikh surat 3/5 :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

pepagi terliur tgg gmb2 steak nieh

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

nyummy... sedap nyer makanan2 tu...
rasa lapor blk..

hihihi..
xper la insyaAllah semua akan o.k...
kesian jugak kan nk meninggalkan anak... semua ada hikmah disebalik yg berlaku...

Afne said...

diana, afne sendiri terliur tgk ekekkeke

Afne said...

thanks nunu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...