Monday, September 24, 2012

Birthday Celebration In Advance

untungnya bdk2 zaman skrg ekk.. dh la dpt birthday present in advance, aritu sblm maktok & atok pergi haji dh kasi angpau birthday in advance. ini dpt lg birthday celebration in advance! serba serbi nk advance je gamaknya hehe... 

tp ini sambut kecik2 antara kami 1 family dgn makde & ucu je. since maktok & atok pn takde kt rmh so takde lah jemput sesapa pun. kebetulan plak hari ahad ayah ada tournament golf kt kl nun so sambut siap2 masa mlm minggu.

ishh org kedai kek ni pi bubuh double n plak!

happy face :)

bersungguh2 tiup lilin

nk potong kek sendiri ok, x bg org lain masuk campur

org sblh sbk kokak jagung rebus



ayah muka letih br blk dr training driving range

ok, semua ni sbnrnya tak dirancang. memula igt cukup lah buat sambutan harijadi kt sekolah hari isnin (hari ni) tp rasa mcm tak syok klu tak tgk hana potong kek. ajak ucu keluar cari kudap2 kt psr mlm & gi kedai kek.


rangka ayam

putu bambu

aikk adik... tak menyempat! trs serbu jagung rebus, tu yg dia rileks je tak kacau kek kakak. good boy :)


kul 3.30 pg dok ngadap goodies bag birthday hana. baru 50 bungkus dh lenguh2 pinggang hahahahaaa


kek yg dibawa ke sekolah utk majlis hari ni. kemain excited pilih disc barbie & snow white tu.


hmmm.. mcmn lah agaknya hana sambut birthday dgn kwn2 sekolah hari ni yea?


8 comments :

nur anis said...

happy birthday sayang..:)

watyz said...

wa.. even kecil2 tp makanan sume pujaan hatiku... :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh siap dah goodies beg pinky ;-)

Afne said...

tq nur anis :)

Afne said...

aty, org lain sambut birthday mknn mewah2 tp kitorg? asal masuk perut sdh hehe..

Afne said...

diana, katanya nk princess mesti lah pinky2 hehe

watyz said...

afne... x perlu mewah asalkan meriah kan... :)

Afne said...

aty, setuju sgt dgn statement aty tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...