Tuesday, September 18, 2012

Kotak Putih Terbang Dari KL

tajuk mcm misteri jek.. padahal gmbr kotaknya pn takde! hahahhaaaa

blk dr kl mlm jumaat aritu, mak bgtau posmen dtg hntr kotak putih... suprise!!! rasanya takde beli brg online. tp tgk tulisan mmg kenal sgt2 le kan.. tak lain tak bkn kak ros mydin (saja bubuh mydin sbb dulu kitorg suka pi mydin hahahaaa). pandai ko ekk senyap2 poskan brg kt aku. mcm2 ada!

jom tgk apa ada dlm kotak....


jajan! mcm2 lak tu. kak ros, aku gurau2 je lah kt fb aritu. tak sangka pos btl2. terharu weehhhh... ni goodies bag birthday adam 02/09. bertambah le stok mknn jajan hana & haziq.


set pensel, pembaris, pengorek & pemadam. ni pun utk adam bg kwn2 sempena birthday dia. mcmn saya tau? sbb kitorg pi beli sama2. dpt 2 so takde lah berebut 2 beradik tu. kemain excited diorg tau. tqvm auntie ros :D


duit raya utk hana & haziq! terima kasih byk2 kak ros. blh masukkan sekali dgn duit raya diorg yg blm masukkan kt bank. ini btl2 duit terbang dr kl ;)


dlm kotak tu ada souvenir kawen ana (adik kak ros). ini utk tetamu vip ok. slmt pengantin baru ana & yus :) mmg dpt kad jemputan tp tak dpt join sbb makcik kt jb pn kenduri pd hari yg sama. sblm ni tgk je dlm blog kak ros. tup2 dpt juga rupanya. tp tembikar mini tu pecah huhu.. penutup dia mmg tak dpt diselamatkan lg. yg body tembikar tu pun hancur separuh bahagian atasnya. takpelah, mungkin bkn rezeki kot huhu..


pape pun, terima kasih byk2 msh igt kt aku. sebak plak aku rasa. tu lah org kata.. kwn ketawa sng nk cari, kwn menangis?? aku harap lps ni persahabatan kita takkan terputus & dpt jumpa ko lg. rindu plak nk borak2 gossip2 ngan ko hehe... mesti byk keje ko settle cpt sbb skrg aku dh tak dpt usik ko kan?! hahahahaa


14 comments :

watyz said...

bagus btol ade kwn mcm ni kan... :)

mama_umar_maryam said...


:).frens for life kan afne ..syok woo

Afne said...

aty, seronok klu ramai org mcm ni. masa ssh masa sng blh dikongsi.

Afne said...

tu lah zet, tp ssh nk jumpa yg blh jd kwn seumur hidup.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

rezeki ;-)

rossysweety said...

Adoi..teruk pecahnya?? mmg tak boleh diselamatkan le...tapi tak apa , duit raya utk hana dan haziq tak hilang...kan ke kita pi sama-sama kat GM plaza tu , takkanla aku tak bagi kat anak-anak ko kot?? mm...apa pun , mmg susah ko nak dpt kwan cam aku ni..heheheheh

tie gadies said...

untunglaaa kak ros sayang akak :)

Chekgu Azrine said...

kawan baik sangat nih..glad..

Afne said...

diana, org dh bg kita terima aje ;)

Afne said...

kak ros, mcm kt gambo tu. tinggal skit je tutupnya. bhgian atas pecah separuh.

ko pn mesti ssh nk cari kwn becok mcm aku kan? hahahaa

Afne said...

tie, syg apa ke bendanya! sis, kwn yg baik ssh dicari. takde manusia yg sempurna. setiap dari kita Allah ciptakan dgn kelebihan & kekurangan masing2.

Afne said...

cikgu azrine, nk kata baik sgt tu tidak lah. tak semua benda kita cerita kt org. tp alhamdulillah, masa afne ddk kl dulu kak ros lah kwn tmpt afne bercerita & tanya pendapat. menangis sama2 ketawa sama2.

Masya said...

banyaknya....
rezeki²...

Afne said...

masya, mmg tak sangka org nk poskan brg hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...