Friday, September 28, 2012

Pizza Hut - Kids Eat Free Every Day

dh ketinggalan zaman rupanya afne ni. few weeks back, kitorg try mkn set pantastic ni..


rasa dia blh la.. afne prefer domino's tp sbb dh mls nk pusing2 masuk bkt pasir so mkn je lah yg mana dkt (sbb masa tu gi rembat susu murah kt uo). tp afne bkn nk cerita psl set pantastic ni, afne nk cerita psl bdk2 mkn free tu lah. tgk banner kt entrance pizza hut br tau. so dpt lah set spaghetti & soya ais utk anak2. dgn syarat total order melebihi RM20. nk confirm korg tgk sini yea.

aritu blk dr hntr mak & abah ke airport senai, trs blk rmh then zoom ke bp cari brg utk goodies bag birthday hana, hana sbk mintak nk mkn sup cendawan.. trs ayahnya bawa kitorg ke pizza hut. tp tak sangka la kali ni anak2 dpt mkn free sorg 1 set :)

kitorg cuma order set pizza pepperoni delight utk 2 org & tambah fruit salad. utk kids pilihkan set kidz tuna pineapple pizza & set kidz cheesy meatballs.





hana serbu sup cendawan dulu... amboi amboi ambooooiii haziq! sedap nmpk teguk air gas?!


menggedik itu mesti hahahahaaa


so sesapa yg ada anak ke nk belanja anak sedara ke blh la terjah pizza hut (cehhhh promote free!)


14 comments :

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
singgah nampak pizza kat sini.. sodappppppppnya.......... nak pizza gak camni... tapi sok dah plan nak wat spageti bolognese...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dah mcm chilis plk kids dpt freee meals ;-)

duniafana said...

nnt saya try aa..

Chekgu Azrine said...

sampai umur berapa erk??

Afne said...

hi jassnani, tq sudi singgah & komen kt sini. sedap tu buat spaghetti bolognese. takpe, promo ni blh try bila2 :)

Afne said...

diana, a'ah kan. rupanya dh lama promo ni sejak march kot.

Afne said...

hi duniafana, try.. jgn x try ;)

Afne said...

cikgu azrene, sorry tak sure kena refer website dia k ;)

rossysweety said...

wei...dah lama promosi ni der...

~ana~ said...

dia kena ukur tinggi kan..ada limit tinggi dia...

Afne said...

kak ros, kan aku dh kata aku ni ketinggalan...

Afne said...

ana, rasanya lah kot. cer tgk kt website dia.

mama_umar_maryam said...

smlm aku punye gian nk mkn pizza,bli yg 4 keping mini pizza giant tuh, hehehe

cheeze maz said...

salam, seronok baca coretan disini. Mmg sedap pizza hut terutama time promotion.

tumpang promote ye sikit. jika nak rasa sos cheese wedge yang setanding KFC, jemput te cheezemaz.blogspot.com. Harga murah2 dan ada pertandingan bergambar "I LOVE CHEEZE MAZ" lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...