Monday, December 3, 2012

6th Anniversary :)

02.12.06 - 02.12.12 : 6 years & still counting, Insyaallah. 

Moga Allah pelihara jodoh kami hingga syurga, dimurahkn rezeki, diberikan ketabahan & kesabaran dlm apa jua keadaan serta dipermudahkan segala urusan, amin.

Alhamdulillah, smlm genap lah 6 tahun kami diijabkabulkan. 6 tahun yg penuh warna warni... suka duka, ssh sng, ketawa menangis, merajuk memujuk. mcm2 yg kami alami dlm masa 6 tahun ni. nk cerita details kang x cukup 1 entry hahahaaaaa. walau apa pun, afne bersyukur dgn segala yg Allah berikan utk kami sekeluarga :D

buat masa ni mmg tak sempat nk celebrate dating2 ke, mkn2 ke, potong kek 6 tingkat ke... nnti2 lah pi jejalan ke mana2 ke. kesian juga kt hana.. time cuti sekolah ni blm ada bawa dia ke mana2. tp tu lah, bila dh ddk rmh rasa mls nk angkat vontot hahahaaaa


gmbr raya puasa yg lps. InsyaAllah, raya puasa thn dpn kami ber5 ;)


harap2nya gmbr di atas dpt menjawab soalan kwn2 yg komen fb & blog sblm ni. tq for your concern. bkn x nk mengaku tp pengalaman yg lps buat afne was2 nk admit awal2. syukran, masa scan ni 23/11 @ 8-9 weeks. tp doktor kata ikut saiz janin dh 10 weeks. tak sedar mengalir airmata masa dgr degup jantung baby plus tgk tgn & kaki baby bergerak aktif. minta kwn2 doakan kami selamat & sihat sepanjang mengandung & melahirkan yea, tq in advance :)


19 comments :

d i b a said...

tahniah kak afne! :) thn dpn ade baby H la kan... semoga semua diprmudahkan. take care ye kak.. :)

~ana~ said...

alhamdulillah....

tahniah..:)

take care ya..

Chekgu Azrine said...

congrats!!

Atie.Rashid said...

congratzzzzzzzzz afne... bestnye nak berlima dh ye.... atie gak masih ber2...huhuhuhu... apepun happy aniversary

lia said...

hepi ann afne n mr loba2...

take care okeh... ko 2 berbadan 2 ;)

Huda said...

Tahniah! Happy Anniversary..Afne akak rasa akak kenal awak..kita macam pernah belajar sama2 kat kolej Mara Batu Pahat, betul tak???

Afne said...

thanks diba :)
ada org dh sbk cari nama baby H hahahaa

Afne said...

tq ana. doakan semuanya selamat. bila nk jumpa ni?

Afne said...

thanks aty. tak kisah lah brp pn jumlah yg penting kita happy :)

Afne said...

thanks lia. ko igt lg mr loba2 hahahaaa

aku jeles ko dpt cium bau baby huhu

Afne said...

hi kak huda! lama x dgr khabar. x sangka jumpa kt sini. k, afne dh follow blog akak :)

Afne said...

thanks cikgu azrene :)

rossy sweety said...

tahniah ye kawan ...

Afne said...

tq kak ros, doakan semua slmt yea :)

watyz said...

Ya Allah... alhamdulillah... Tahniah Afne!!! happy for u... :)

Afne said...

tq aty :)

Masya said...

alhamdulillah.. tahniah yer...

~aida basrudin~ said...

tahniah epi... semoga selamt semuanye yer..pas ni doakan aku plak.. :)

puan nina said...

congrats kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...