Monday, June 3, 2013

Spaghetti Bolognese & Puding Koktel

tgk tajuk sah2 nk tayang gambar mknn kan. ada i kesah org nk kata i mental ke mentel? kehkehkehhhhh. mmg dr zaman mula blogging dulu suka tepek gambar mknn ye tak?!

smlm ada org tu request soh masakkan spaghetti bolognese. teringin sgt2 katanya. ehhh... bkn makyong yg ini tp makde double h. alaaaaa... klu setakat msk spaghetti bolognese tu sapsapsoi pejam mata pn blh. tp kali ni makyong blh eksyen sikit lah sbb tak guna pun tomato puri atau sos spaghetti dlm botol cap prego/kimball tu. semua main campak2 je nsb baik sedap hahahahaaa perasan!


hana & haziq mmg suka lah klu ibu diorg msk spaghetti/makaroni/mee/mihun. bnda2 mcm ni laju je diorg mkn. siap ada 2nd round waktu ptg hehe..

cuaca panas2 ucu buatkan puding koktel berkuah perrggghhhhh mmg terbaik der. sejuk je lalu kt tekak. segelas mmg tak cukup. dh le awak tu batuk2 selsema kan (penangan mkn musang king 4 ulas le ni)... jd le ubat batuk. mana aci tgk org mkn mnm sedap je kan. adeehhhh... cane nk berpantang dgn disiplin nnti?



p/s : tekak teringin mkn steak. mana nk cari steak yg best kt bp ni weeehhhhhhhhhhhh


12 comments :

watyz said...

ala... terliur la plak tgk kan... :)

lia said...

kena ajak mr loba2 ronda cr steak gitu ;)

~ana~ said...

buat sendiri la steak tu pastu nnti panggil org parit raja ni dtg umah makan..:)

ladysara84 said...

salam prkenalan...

nampak sdp...tambah2 lagi tgh lapar ni..:)

jom la lawat blog saya yg kerdil ni..
www.ladysara84.blogspot.com

Afne said...

Aty, klu terliur sila msk yea ;)

Afne said...

Lia, dh bgtau dh.. nnti dia bwk gi mkn steak :)

Afne said...

Salam perkenalan ladysara. tq sudi singgah sini. nnti afne lawat blog awak yea ;)

Afne said...

Ana, mls nk msk sendiri blh gitu?! Hehehee

Masni Syafie said...

i follow...hehehe
cedapnye n ank2 sy pun suka =)

salam kenal n lawat2 la blog sy..

mama_umar_maryam said...

sodapnye aku tgk haaa...haa steak tu,.,bek btau abg loba2 cpt..hahaha

Afne said...

hai masni. tq sudi follow :)

Afne said...

zet, main campak2 je tu. eddy ajak dating ber2 je katanya br feeling nk mkn steak dgn aman ekekekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...