Wednesday, September 4, 2013

Salam September

salam september semua ;)

mcm2 yg hendak diceritakan tp afne pendam dulu sbb lappy masuk 'hospital'. 4 thn lbh dh usianya, dtg lah sakit mcm2 kan. 2-3 hari ni dpt blk kot, In Shaa Allah. eddy suggest beli pc lbh sesuai utk hal2 keje. ayg ok je bang heheheeee.... buat sementara waktu ni guna netbook (yg dh jd hak milik anak2). terasa kecik pulak pemandangan.

ok, sebarang entry bergambar hanya akan dibuat bila dh dpt laptop semula yea. dah.. daahhh.. pi buat keje korg ;p


4 comments :

zety said...

mmg saket mata taip gune netbook ..xper..asal blh tenet..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Sabar je lah ...

Afne said...

zety, bkn takat sakit mata je tp sakit hati sbb setting netbook dgn lappy tu lain so makin pnjg masa yg diambik utk settlekn keje. psl internet tu aku tak kisah sgt blh guna hp tp psl keje yg ssh sikit. tu psl aku dh jarang update blog hehe... kekangan masa pun ye huhu

Afne said...

hani, mmg sabar le ni klu x sabar dh tayang pc baru trs ekekekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...