Friday, December 27, 2013

Office Kecil Saya :)


limited space. nk menulis ke, buat kira2 manual ke, filing ke, terpaksa alihkan laptop ke tmpt lain. dgn baik hatinya bos tukarkan meja & pc baru katanya selesa sikit kerani nk mengulor buat keje :)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

time nk amik gambo time tu lah meja kemas je ekkkk.... ehh tak, serious tak. maklum aje lah, anak2 selalu keluar masuk bilik ni so afne letak brg2 atas meja tu seminima mungkin & bnda2 penting mmg afne simpan dlm drawer berkunci. Alhamdulillah, so far anak2 'kurg berminat' dgn tmpt keje ibu sbb diorg tau ibu diorg ni garang ekekekekkkkk


rasa mcm nk letak printer atas meja tp tkt sempit lah pulak kan. biar je lah kt situ dulu. 


kerani buat pesanan "abg beli punch card 1 bundle, envelope 1 kotak, pen pilot hitam 3 btg & white board saiz bsr sikit dr yg ada kt rmh tu" sekali tu dtg pekerja kedai stationary tlg sumbat muat2 seat blkg vios. x agak2 tau bos ni siap sindir "ayg nk buat tusyen ajar bdk2 pn blh" gggrrrrrrrrrr. putih bersih sbb br beli kan, tunggu nanti mcm2 tulisan bakal muncul hahahahaaaaa

rak buku+meja study yg dh berusia 15-20 thn tu msh ada & diperlukan khidmatnya utk meletak fail2 yg semakin bertambah. hana & haziq pn selalu gunakan sbg tmpt diorg menulis & mewarna. laptop sdh diambil alih hana & netbook diambil alih haziq. dgn syarat, semua ada limit x blh sewenang2nya mengadap bnda tu berjam2 tanpa kawalan.

so afne sila tingkatkan produktiviti, kurangkan kontroversi!


p/s : ok, PC blh kasi potong dlm wishlist :)


6 comments :

Petak Bunga said...

semangat sikit nak tulis blog..nak blogwalking.
eh silap nak wat kerja.

watyz said...

eh sama la kite. meja baru pc baru. opis baru. haahaha

~ana~ said...

wow...comel nya ofis baru dia...

Afne said...

Petak bunga, semangat baru dtg menderu2 hehe...

Afne said...

Aty, bos suruh tukar so kita kerani ni ikut je ;)

Afne said...

Ana, comel sikit la dr dulu kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...