Wednesday, February 26, 2014

Jalan - Jalan CNY 2014

salam semua :)

hamboi ko afneeeeeee.... kejap timbul kejap tenggelam sesuka hati yea, dasar blogger picisan! hahahaaaaa. maaf yea kwn2, masa utk mengadap blog sgt terhad. on pc settlekan keje then off pc. acane tu??

k lah, meh afne nk cerita sikit cerita jln2 ke kl-bangi-melaka yg sdh lama terperam sejak cny aritu hehe. seronok kan org kemain cuti panjang blk kg maka nya org kg mcm kami ni masuk bandar. hmmmm... abg loba2 i kan suka buat plan last minute yg selalu bikin isteri dia membebel sbb dan2 tu menggelabah booking bilik hotel! bebel2 pun i buat jugak sbb nk ikut kahkahkahhhhhh

kitorg sampai hotel boulevard dlm jam 12.15 tghari & trs check in. disebabkn booked bilik yg sama so gambo2 bilik nan ado yea. kakak & abg trs terjun berkubang dlm bath tub. mandi lah korg puas2 so baby hani dpt tido tanpa gangguan. ptg tu eddy tee off jam 2 so afne dgn kakak ipar pandai2 lah bawak anak2 keluar mkn. dh mcm geng bas sekolah pn ada hehe... sambil2 kurgkan $$$ yg dibekalkn oleh suami masing2.


mnm ptg lah sgt kannnnnnn... sesekali anak2 lyn maggi. ddk dlm bilik sejuk2 mkn mnm apa pn sedap je yea tak?!


mlm tu kitorg cuma pusing2 je cr mkn dlm midvalley. lps tu eddy bawak hana & haziq tgk midnight movie cerita cartoon apa ntah. baik kita stay guling2 atas katil lg best kan hani? sejak2 pandai menyusur ke blkg aritu mmg ligat main je bila celik mata. selagi x matikan lampu selagi tu bulat je mata dia :)




haaahhhh nk sgt lyn midnight movie kan..... br pegi sejam dh blk hahahahaaaaaa. masuk bilik trs lena dibuai mimpi zzzzzzzzzzzzzzzz


pg esoknya lyn anak2 breakfast kt mcd. disebabkan apak2 buat plan nk 'meragut rumput' kt bangi so adalah baiknya gi beli baju anak2 sblm check out.


hana & buku x dpt dipisahkan. mcm tu jugak haziq & toys. kdg2 rasa eddy terlampau manjakan haziq (mungkin dia rasa hilang 3 thn pertama membesarkan haziq). beli kepala thomas tu je dh rm3+.++ kan x psl2 kena leter dgn isteri miahahahaaa


k, dah jom check out. kita lepak bangi pulak... apak2 nk tee off jam 2.30 ptg.


4 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Comelnya baby pakai baju corak harimau bintang eh....mana beli??

Petak Bunga said...

senyum simpul je dia.
Luth..dlm gelap pun nak meyusur lg..

Afne said...

kak huda, afne pn suka hani pakai romper rimau tu. afne beli kt booth dlm care4 :)

Afne said...

petak bunga, hani kan minah sengih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...