Thursday, January 29, 2015

Kunci Rumah

Alhamdulillah, berita gembira yg ditunggu2 sejak akhir thn lps... sampai juga :)

mau kau tak senyum sepanjang mggu??!!!! stress tau tiap2 mggu dok call lawyer tanya apa progress... errrr ntah2 lawyer tu yg stress dgn ko afne oooiii hahahahaaaaaa

proses jual beli dh settled & kunci dh dpt. so moh le kita plan apa yg perlu dibuat dgn bajet yg dh diwartakan. bos pn dh kena sound cuti keje cuti golf selama 3 hari mulai hari ini! hahahhaaaaa korg blh buat gitu?? klu blh mggu ni nk settlekn cari quotations & trs start renovate apa patut. lg cpt siap lg bgs, takde lah major renovation sbb rmh kecik je pun tp beli rmh org ni mcm2 nk kena repair & tambah/buang mengikut kesesuaian kami sefamily. moga Allah permudahkan urusan kami, amin.


p/s : gambo kunci rmh nan ado. klu rajin nnti upload, klu x rajin biar je jd entry x de gambo.
p/s/s : tetiba lak wishlist jd pnjg berjela... angan2 je tu, dpt ke x dpt ke blkg kira hehe...


4 comments :

rosnita zulkifli said...

amboi....semua baru ke ?? seronok kan klu nak masuk rumah baru..tahniah...nanti aku sefamily dtg buat kecoh anak-anak kat rmh ko

Hayatie Hashim said...

Besttt..selamat mendeko pasni ..hihi

Afne said...

kak ros, tuannya suka berangan melangit. Dpt dipenuhi atau tidak, biar masa menentukan. X dpt tahun ni, bwk pi thn dpn gituuuu

Afne said...

yatie, mmg best tak terkata hahahhaaa

tak reti deko2 tp suka baca blog yati deko2 rmh, cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...