Sunday, March 15, 2015

Happy Birthday To Me :)

yg ke 34 :)

Alhamdulillah, syukur Ya Allah atas segala nikmat yang Kau beri. kehidupan yg baik (walaupun ada pasang surutnya), suami yg garang tp memahami, anak2 yg comel+sihat+baik+cerdik, mak abah adik2 yg byk membantu. bila ddk sorg2 teringat arwah adik2 membuatkan afne menginsafi keadaan diri & cuba utk lbh menghargai mereka2 yg msh ada. Allah.... sebaknya rasa. Al-Fatihah utk arwah adik2ku Noor Aida Binti Nordin & Mohd Nazri Bin Nordin.

afne x harapkan apa2 pn sbg hadiah. cukup lah diingati semua yg tersayang. mereka ini.. hadiah yg afne tatap setiap hari  & membuat afne trs kuat. bahagia mereka, bahagia lah saya. ibu sanggup korbankan segalanya demimu wahai anak2. takde perkataan yg sesuai utk ibu zahirkan sbg tanda kasih, syg & cinta utk kalian...



mmg mcm tu ekk bila anak ramai berderet, meminta mereka pegun secara jemaah dlm 1 saat yg sama adalah perkara yg agak sukar dilakukan. serious.

sambut birthday tanpa suami di sisi. biarlah jauh beribu batu tp tetap dkt di hati chewaaahhhhh! eddy di kemboja sejak hari khamis yg lps & akan blk ke malaysia hari ni, In Shaa Allah. moga semuanya baik2 & slmt blk. rasanya korg msh igt cerita golf tu kan. 


gmbr pertama eddy di kemboja. cpt2 update bini kihkihkihhh. rindunya la haiiiiii hampir 5 hari x jmpa. walaupun dulu pernah pjj hampir 3 thn tp sejak ddk bersama ni plg lama dia outstation 1 hari 1 mlm dh cpt blk. bkn rindu bini sgt pun tp rindu anak2! bhahahaaaaa

tq kwn2 yg wish & mendoakan di fb. tq sudi singgah blog merapu yg x seberapa ni. tq korg :)

x lupa ucapan slmt hari lahir utk kak ros yg kongsi birth date tp bkn birth year yg sama hehe... alah kak ros, age is just a number. yg penting hati mau bersih & happy2 selalu. moga pnjg umur, murah rezeki & dipermudahkan segala urusan, amin. trm ksh sudi jd kwn aku yg sanggup dgr masalah aku, nasihatkan aku, ketawa dgn aku, nangis dgn aku.... beb, serious aku dh mengalir airmata skrg ni. kdg2 aku rindu waktu2 yg dulu.


2 comments :

rosnita zulkifli said...

aduhai ko ni afne...buat aku tocuhing pepagi bila baca statement ko ni...aku pun rindu kat ko dan suasana dulu..rindu nak gossip , gi mydin..every tmpt aku lalui dgn ko dulu , mesti aku sebut depan suami aku tu...

any way , selamat hari jadi yg ke 34 semoga bertambah rezeki ko sekeluarga dan di berkati hidupmu selalu..thanks atas ucapan dan doa , semoga kita sama-sama diberkati Ilahi selalu .

Afne said...

Amin.

Ko jgn lah touching sgt nnti aku pn sedih. Aku tau dh ssh nk jmpa/keluar/mkn/shopping dgn ko mcm dulu2.

Aku doakan moga kita sama2 berjaya dunia & akhirat, amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...