Tuesday, May 12, 2015

Hotel Kobemas, Melaka

salam semua :)

kan aritu afne mntak tlg korg carikan contact no tmpt nk stay kt melaka tu kan. ada yg bg no hotel, ada yg bg no homestay, ada yg bg apartment.. tp malangnya rata2 fully booked. atas bantuan seorg sahabat dpt contact no Hotel Kobemas. terletak berdekatan dgn Mydin Mall, Ayer Keroh & MITC, Ayer Keroh. nama hotel ni mcm pelik je bila google tak byk pun review. rupa2nya hotel bajet baru. pd afne kira selesa lah cuma takde fridge je. jom tgk hiasan dlm bilik hotel. kami amik family deluxe, normal rate RM238 tp sbb hari cuti harga jd RM370 siap breakfast.






ni hotel yg kami ddk mlm pertama di melaka. mlm kedua kami try d'Village Resort Melaka berhadapan Taman Tasik Ayer Keroh. tp afne x sempat dh nk snap gmbr2. kami amik family chalet RM380 (renovated) , ada 2 bilik with attached bathroom each. 


4 comments :

Nieyl said...

Singgah pagi..
Mahal jugak ek...

cik mah said...

Nmpk elok je n bersih...mahal juga ek klau waktu2 cuti..

Afne said...

tq nieyl. mahal sbb hari cuti pekerja aritu kot. klu normal rate tu rasa ok sbb ada 2 katil queen kan.

Afne said...

cik mah, mmg nmpk elok bersih sbb hotel baru. mana2 hotel atau homestay mmg naik harga time cuti. kena pulak last minute klu awal2 dh plan byk kot pilihan lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...