Friday, June 12, 2015

Sudah Berpindah :)

Alhamdulillah, kami sdh berpindah secara rasminya pd hari ahad yg lepas. gmbr ulang tayang dr facebook...


abaikan aje lah langsir tu.. afne sampai2 tgk dh melintang rupa langsir. eddy kata pattern langsir terbaru utk raya tahun ni bhahahahaaaa

penatnya weehhhh... x tau nk kabo mcmn. dr proses mengemas brg2 kt rmh mak abah, tu pun nsb baik angkut brg2 semua org lelaki punya keje jd giliran afne nk mengemas blk kt rmh baru. berhari2 buatnya pn x siap2 lg apekehei weehhhhh

gambo terbaru nan ado. nnti2 lah tunggu update blog lps kasi settle mcm2 lak urusannya minggu ni. ahad ni dh nk sekolah ekk. cerita psl sekolah, haziq berkemungkinan bsr x dpt sambung belajar di pra sekolah sbb sekolah2 berhampiran rmh kami semua dh cukup kuota jumlah pelajar ikut bajet dr kementerian. pilihan yg ada skrg ni samada daftarkan haziq ke KEMAS atau PERPADUAN atau tadika swasta yg berhampiran rmh kami. apa2 pun kena tunggu hari ahad ni lah jwbnya.. buat masa ni kakak dgn abg asing2 lah yea, takpe lah nnti darjah 1 blh belajar kt sekolah yg sama dgn kakak. syukur urusan daftar masuk utk hana ke sekolah kebangsaan & sekolah agama yg baru dipermudahkan & berjalan lancar.

so far so good cuma skrg semua kena buat sendiri dh x blh manja2 dgn mak mcm sblm ni. mlm smlm pn mak abah dh dtg lepak2 sini, mlm gi mkn sama2 tp x dpt tido rmh kami sbb ada urusan lain.

k, sampai sini dulu. nnti afne update lg ;)


2 comments :

Nieyl said...

Singgah pagi...
pindah seronok..bab nak mengemas semula tuh..
aduhai...take time :)

Afne said...

penat nieyl tp seronok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...