Friday, February 5, 2016

Mr. DIY LED Push Light Set

meh nk share fenomena lampu led yg melanda group deko hehe... saja nk nmpk lawa kekdahnya. beli le lampu led mr diy & bateri yg murah2 tu. btw, ada mcm2 jns lampu led kt mr diy... nk bulat, segitiga, pnjg, warna putih, warna silver, jns tekan, jns detect motion, jns ada remote pn ado! afne test dulu beli 2 pek (1 pek harga RM6.90 ada 2 biji lampu led bulat warna silver) tampal kt glass door cabinet detolf ni....


ok cungggggggggggggggg :)


ni rupa blkg dia dh ada double sided tape2 siap tinggal tampal je. 1 biji lampu memerlukan 3 biji bateri AAA tp rileks arr bkn kita on selalu pn lampu ni ye dak... lain lah klu suka tgk terpasang sepanjang masa setiap hari mau tiap2 hari tukar bateri kikikiiii... nk tukar bateri pn x ssh cuma perlu pusingkan penutup warna silver tu je.

pastu tiap kali pi mr diy manjanggggggggggggggg lah takde stok berbulan2 juga rasanya. kebetulan aritu nk hbskan masa 1/2 jam bersisa lps poskan jam yg kwn2 deko kirim so menyinggah le ke romantika & mr diy sekejap.


ambik kauuuuuuuuuu 6 pek sekali borong dgn bateri mr diy tu hahahhaaaa. dh beli tu kasi deko lah jgn peram je weehhh mcm brg2 lain!





lg sekali dtg (nk beli bnda lain sbnrnya) tgk dh takde stok! hebat btl kaki deko batu pahat ni... pantang kita share brg best yg murah cpt saja depa serbu bhahahaaaa. last week dtg beli penyapu (alahai pokok mangga dpn rmh tu tgh musim gugur daun kena rajin bersihkan tu yg gi cr penyapu yg keras skt) tgk2 stok tgh melambak so borong pulak utk adik2 afne siap pakej bateri murah. klu rasa nk bateri mahal pi beli sendiri hehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...