Monday, March 20, 2017

Birthday Present


Kek? Tak dpt punnnn... itu kek yg kakak hana pi beli dgn ayahnya utk dibawa ke jamuan kelas kebetulan pd hari birthday. Tp Afne dpt hadiah stok menatang ni awal-awal pagi hahahahaaa...



Pastu request kat kita nk mkn ikan goreng & sambal sotong ehhh bkn  ke sepatutnya birthday-girl-tua yg blh request nk mkn apa???


Ptg2 bos blk golop, dia hadiahkan kita aiskrim alahai so sawiiittttt.. mmg sengaja bwk blk seketol je special konon. Rasa le segigit pastu trs pass kt anak-anak sbb skrg ni dh terikut-ikut bos kurg gemar mknn manis-manis.

Lps maghrib bos ajak keluar tanya apa kita nk utk hadiah birthday... Kita tak nak apa2, tak nak perfume, tak nak handbag, tak nak kasut waahhhhh baik tak?! Tp bos dh faham sgt dahhhhhh


Kemain ko senyum yea Afne sbb dpt masuk ssf. Maunya idokkkkk... mmg dh berkira2 nk kasi kembar wing chair sedia ada. Maafkan lah model-model tak berbayar dlm gmbr-gmbr berikutnya. Mana ibu tala kamera hp, jam tu lah korg pn muncul 😅







2 benda ni je yg dibawa blk ke rmh. Of course le guna birthday discounts. TQ lokong, moga abg sentiasa dimurahkan rezeki & dipermudahkan dlm segala urusan, amin.


Nnti dh siap deko Afne share dlm blog yea  😉

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...