Monday, April 20, 2009

Black Monday

pg ni dh terlewat bgn.. sedar2 dh terang benderang je sebalik langsir bilik tu. trs amik hp tgk jam.. mak oooiii 6.50 am!! menggelabah bgn kejut eddy solat subuh semua. trs iron baju, mandi & siap ala kadar. yg bebenonya kul 6.15am td dh sedar bunyi lagu cuppycake tu melalak2 soh bgn tp tgn ni cpt aje tekan turn off alarm huhu... mcm terasa ari ni cuti jek. seronok sgt lajak tido lg pn skrg hana tido lena sampai ke pg. selalunya sblm @ slps subuh hana dh bgn kejut kitorg. igt nk mintak ayah hantar hana ke taska tp hana mengada plak nk keluar sekali. adooii la hana.. ibu dh lmbt ni.

otw gi keje td bawa kereta pn rasa 'melayang'.. bkn bawak kereta melayang mcm pelesit yea kepala ngan tengkuk rasa tegang semacam. sms eddy pastu dia bls "bawak kereta hati2, biasala tu pembawakan budak" mmmm...

kt opis ni sebenonya dh dilanda sakit M tahap cipan. bayangkan ajela.. entry SAP br dpt 1 dr pg td haha. malas tu dh 1 hal, ditambah dgn kepala yg kembang kuncup dr td cam nk baring je dlm bilik solat tu. korg pernah rasa camtu x? kembang kuncup.. berdenyut2 kepala ni ha. memikirkan bilik solat yg panas tak terasa air-cond tu mati trs niat nk duduk lama2 dlm tu. seingat afne dh lama tak rasa camni compared to dgn 1st pregnancy mmg suka je duduk/baring lama2 dlm surau. last time rasa masa kena morning sickness the 1st two & half months. bila bercakap pn suara cam berdengung.. mcm nk kena flu arrrgggghhhhhhhhhhh tidddaaaaaaaaakkkkkkkkk

lmbt lg kul 5.30pm.. blh tak nk blk skrg??? agegegege.. kena hbskan daily recon dulu hukhukhuk..


2 comments :

Liana said...

Tak per Afne... Biasa hari isnin memang hari moody...hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

finally dpt jejak blog afne nie ..kita dah add link afne tau ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...