Monday, May 11, 2009

Ronggeng Perut @ Pizza Hut

ari jumaat klu tak buat aktiviti meronggeng mmg mcm tak lengkap je lunch break yg lama tu heheh.. tp selalunya kitorg lesap lg awal syyyhhhhhh...

selamba je pg2 ajak k.ros mkn pizza hut... teringin la kononnya hahah. sebenonya ada niat sampingan jugak nk pass birthday present utk husna kt umi dia. lama dh membeli 2 mggu sdh kot tp tak tersempat nk pos ke apa. alang2 nk mkn pizza sekali trs je la kan gi bangsar sng cerita.

janji kt umihusna kul 1.00pm dpn anakku tp org tu malu2 je nk join geng ronggeng melantak pizza hehe.. tak teringat lgsg nk snap pix ngan kimm.


playskool busy basic form filter dlm paper bag... umihusna, sori tak balut pun hehe



haahh.. apa lg cpt le pilih nk mkn apa



korg tgk muka hepi nk melantak hahaha
kemain bergaya lg tp aku tgk takde isi atas pinggan muekekekke...



"sedap le afne spageti ni.. tak rugi order" komen kak ros



sebenonya ni yg plg saya nk ngap waktu tu hehe



jom mknnnnnnnnn....



ok what.. amik set utk 2 org ni RM18.30 je termasuk tax. lbg kurg je rege McD or KFC kan?! haaahhh korg, sesapa yg teringin tu gi arr serbu pizza hut. selalu klu gi ngan eddy amik set sensasi delight for personal pastu cuma tambah fresh salad jek.


p/s : biasa la klu dh jd tukg snap tu gambo sendiri pn tak tersnap huhu..



3 comments :

Liana said...

Amboi...sedapnya...Rugi ler tak ikut hari tu! Benonya malu ler... Segan nak join! hahaha

Afne said...

kimm ni ntahnya apa yg dimalukan. elok je cukup serba serbi siap berbaju kurung gitu.. lain le kita ni selebet jerk huhu

Nana said...

cedapnye...mleleh air liuq.senang2 singgah blog kita yg xsbrapa tu ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...