Tuesday, June 9, 2009

Majlis Persandingan Awien & Fitri

hari jumaat lps solat isyak, isi minyak & check tayar angin lbh kurg 9.30pm br le bertolak ke kg. masuk je tol sg. besi hana dh pn nyenyak tido kt baby carseat. so ibu ngan ayah dpt le potpet2 dgn tenang sambil mkn burger. jln takde la jam melekat tp slow je.. kesian eddy penat blk keje trs drive jauh. jdnya sbg isteri mithali yg agak becok, afne sengkang mata luas2 layan eddy borak supaya dia tak boring+mengantuk hehe.. sempat lg singgah hentian pagoh tapau kopi ngan asam. hana plak msh syok layan mimpi kt blkg. kul 12.45am sampai rmh in-law, borak2 jap trs masuk tido.

esoknya lps bekpes & borak2 br le ke rmh mak. sementara ibu iron baju nk ke majlis kenduri, hana sbk melayan toy baru dia ni. patutnya brg sampai sblm wedding makngah aritu tp kawasan yong peng diorg tak hntr sampai ke rmh le plak so maktok amikkn lps kitorg blk kl aritu.

hana teruja tgk menatang warna warni tu


bz mnm teh ke hana?


lps siapkn hana, maktok trs kidnap bawak gi rmh kenduri cousin. perjalanan ada la dlm 6-7 mnt je tp hana sempat tido dlm kereta. masa kitorg sampai & lps mkn2 pn hana msh lena dlm rmh pengantin dlm keadaan bising. dgr bunyi kompang mengarak pengantin br le dia sedar..

msh mamai2 mls nk bgn


pengantin perempuan setia menunggu pengantin lelaki


lelaki pengantin pn masuk.. br lps tol pertama


lps tol terakhir & tol mak andam akhirnya berjaya gak ddk atas pelamin


lps2 tu giliran kitorg lak bergedik atas pelamin.. aci tak?!

hana with makngah


hana with ibu


hana rambut serabai.. nsb baik tak nmpk tang celah peha tu haha..


tak sempat nk snap byk.. gambo pengantin mkn damai pn takde. sbk melayan hana & borak2 ngan member2 skolah rendah & skolah menengah yg dtg.






2 comments :

Liana said...

Afne...tetiba kimm tak nampak adik Hanna ler... Cam tak beso je perut tu! hahahaha

Afne said...

afne mmg pakar sorok menyorok perut ni hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...