Monday, July 6, 2009

Cerita Kali Ini

afne baru sdh msk.. hana sgt baik hati sbb biar ibu msk dgn aman cos dia sbk memunggah brg2 dlm almari. lantak kamu le nak ooiii.. la ni hana tgh mkn sama tgk mickey mouse clubhouse, takmo ibu suap k. sungguh2 suap nasi ngan sup hehe. msk simple2 jek.. sup cendawan+kentang, telo dadar & udang tumis berlada. sementara tunggu abg loba2 blk ni so update blog la dulu.


anak dara khusyuk mkn

ni gegambo td lps amik hana dr taska.. hana klu dpt mkn anggur semangkuk pun org lain nk mintak jgn harap dia nk bg.



oohh yea, afne dh lama tingin belikan hana pijama/baju tido tp design2 yg afne minat selalu cpt je kena rembat dgn org. jd cpt2 mintak tlg zura reserve 2 psg utk hana. dpt isnin mggu lps lg tp tak sempat2 nk update. material pijama ni 100% cotton, sejuk & lembut k (promote le ni hehe). sgt puas hati dgn rege berpatutan. saiz dr toddler 1 year sampai le ke size mak bdk pn ada. sila2 le jengah ke Dianna Dream Wear



2 helai t-shirt Disnep Cuties utk hana. tak plan pn nk beli tp rege murah gila tu yg amik gak..



buku2 yg dibeli recently.. korg nmpk kan betapa saya kena blaja msk haha. hana suka sgt ngan buku2 tu.. blk taska je trs cari buku. fyi, hana mmg dh blh kenal kebanyakkan bhgian tubuh badan manusia & binatang.. kitorg plg suka dgr dia sebut hipopotamus dgn pelat2 dia tu.


yg ni ehsan Pn. Deela tlg beli kt Low Yatt isnin lps. rasa2 cam nk tukar ngan eddy punya kaler pinky purple.



yg ni dpt arini.. yeayy!! CD CoolaBaby sdh sampai. afne beli dr ibrahimbbstore antara peniaga CD CoolaBaby with 2 insert dgn rege termurah. rasa excited nk start tp kena prewash dulu 2-3x & tunggu lps hbs pantang nnti kot. tak sbr nk menambah dikit2 koleksi CD kaler lain plak hehe.. nnti2 la bila dh prewash & ready nk guna afne update blog k.


1 lg.. hana sgt fanatik ngan menatang ni lately.


skit2 dia nyanyi "u may u.. u may u.." ape kebende yg u may u tu kan?! sebenonya nk nyebut "i love u" tp tak brp nk pandai hehe. so kitorg korbankn le RM14 beli VCD Barney More Song To Sing. terjerit2 hana dlm MPH Bookstore sbb excited dpt VCD Barney. hampir2 gak nk belikan patung barney tp tak jd sbb rege mahal k! balik2 ulang vcd tu je.. ibu lg tensi sbb bila hana nk tido siap request ibu nyanyikn "nenek tiga.. u may u"


p/s : ni patutnya entry mlm td tp tak sempat publish sbb hana sdh rengek2 mau tido sama cium ketiak ibu hehe

1 comment :

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

afne rajin sopping online TQ bg info CD tu yer ..kita nie br beli satu plan utk baby 2nd nantie .. br nk kumpul skit2 nieh ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...