Friday, July 3, 2009

Sharing Is Caring : Power Alert

1st off all, million thanx to baizura_kim PCM sbb email psl power cut ni. mula2 try check td tak pasan tp... tgk gaya cam kena jugak jek!!


2

Kuala Lumpur Selatan

04/07/2009
10:00 AM

6 hr(s)
GANGGUAN BEKALAN ELEKTRIKP/E DESA PETALING NO I BLOCK D1,A1,B1,C1 DAN KAWASAN SEKITARNYA TAMAN DESA PETALING



alaaaaaaa... br pg td kejut hana siap ckp camni

ibu : assalamualaikum.. slmt pg hana humaira, bgn. arini last gi school (taska). esok ibu ngan ayah tak keje. kita duduk rmh je ehh.
hana msh terpisat2 cam mls bukak mata msh ngantuk kot.
eddy : hana, bgn. siap ulang2 bgtau arini last gi school sbb ari jumaat.
hana pn bukak mata siap angguk2 kepala mcm paham sgt

klu btl area jati selatan pn affected gak tak de la aktiviti utk membasuh baju atau lepak2 tgk tv/dvd kt rmh gamaknya. so kena buat laundry mlm jugak la yea. mesti hana boring sgt2 nk tunggu sampai ke ptg.. sian anak ibu. tau je la hana selagi tak dpt bukak upin ipin atau madagascar 2, selagi tu mulut dia akan sebut mintak berulang2 kali. berkemungkinan besar jugak tak dpt online godek2 tenet. nk harapkan battery laptop tu baper jam sgt blh thn. nk lari mana erk esok? beli groceries bgs gak ni.

& juga kpd sahabat2 ku yg aktif menyimpan stok ebm (expressed breastmilk) harap2 dpt la bersiap sedia apa yg patut.

so kekawan.. sila2 la check samada tmpt korg affected ke tak. klik kt tnb


p/s : knp tak dpt pape alert letter dr tnb? (cos ada bloggers yg dpt reminder)


3 comments :

::It's Me:: said...

afne, saya nak bitau, saya dah tukar url. norizan1981.blogspot tue dah tak wujud. nie url baru saya http://www.zanmyly.blogspot.com

mama_umar said...

hmm,okle tu afne atleast kite readykan..kt bangi aritu mmg bengangla..ade ke nk kol 12mlm tu blh blackout ..dah la umar baru nk tdo,kenela kipas smpi lenguh..eeeii, geram!!!

Afne said...

k, thanks izan. patut le click asik tak dpt2 hehe

zet, umah aku tak kena maybe sbb tu aku tak dpt surat tnb tp cuak gak aritu kot2 le tetiba black out trs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...