Friday, July 10, 2009

Hana Kembali Aktif

mesti korg rasa afne ni dh tadop keje asik meng'update' blog je kan? suka hati aku ler.. laptop aku.. update pn dr rmh tau. maklum le kt rmh ni mana ada kwn nk melepaskan perasaan yg terbuku di dada. abg loba2 kn pi keje.. balik2 ckp ngan hana je la. agaknya dia pun dh mls nk layan ibu dia yg becok ni hahahaha

ni hana mlm td


tgh buat apa tu?? sian weehh siap melutut lg. tu psl kitorg beria nk carikn kerusi plastik bdk2 tu
ooo.. sbk menulis menconteng yea



khusyuk sampai ibu panggil pn tak dengo

haaa korg.. smlm kan ibu hana ni dok melayan perasaan sedih mengenangkn keadaan anak dara yg tak sht tu kan. nmpknya mlm td hana dh menunjukkan kecergasan mcm biasa. mmg saja tau.. tiap kali ibu kemas toys kasi lapang skit nk gerak (dh nye rmh kan kecik kan), tiap kali tu jugak hana akan terbalikkan kotak tu bg brg sepah dgn muka takde perasaan. klu korg tgk dia isshhhh cam nk piat2 je ha telinga tu tp lawak je tgk muka selamba hana tu. pastu dia biar toys semua sepah bkn berusik. gi sepah brg kt dapo lak. saja je kan hana ni mentang2 ibu ddk rmh takde gerak mana2 so nk bg ibu exercise lbh yea!

sebenonya skrg ni tgh buat laundry mggu ni.. siap karang nk sapu & mop skit lantai yg melekit2 sbb hana asik tumpahkn air soya & susu sana sini. hana plak dh mula nk mkn.. skrg ni tgh layan roti sapu kaya sama tgk dibo the gift dragon. tak caya?? tgk ni..

sedap ke roti sapu kaya?
jgn kacau la hana lpr ni

ni pun dh mintak roti lg yeaayyyy!!! suka ibu tgk hana dh cergas mcm selalu. siap report kt ibu "bu.. dibo abish". ni layan handy manny plak. kejap2 lari dpn tv.. kejap2 lari ke sini tgk apa ibu dia buat.

dh kul 11.00am ni tp tak sure lg nk msk apa utk lunch ni. td bekpes buat nasi goreng campak2 je. hana, jom gi mamak hehehe
p/s : trm ksh byk2 kpd kwn2 yg komen & bg semangat dlm entry smlm.

7 comments :

~Atie+Farid~ said...

moga hana cpt sembuh n ceria slalu...afne jgn sedih2..cian bb dlm pewut pun sedih

Afne said...

thanks atie, ni dh kira lega skit tgk hana dh mkn & mnm. tp pasni siap le mulut ni cam petir berdentum bila anak dh aktif blk haha

.:Iz-AnN (",):. said...

hana sedih tu sebab lambat benor ibu nak bersalin bagi dia kawan...hehehe...pas ni ibu tak kesunyian lagi...masak ler nak berperang ngan 2 askar...wish yu luck ye afne...

Liana said...

Suka dengar berita Hana dah semakin ok. Adik baby jangan nakal2 yer... Bagi ler peluang kak Hana nak manja2. hehehe

shiemz said...

Alhamdulillah, dah baik ye hana... ibu hana jgn sedih2.. kang ibu hana lak x sehat. Sape lak nak jaga hana kan... :D

cintaKusayangMu said...

hana dh kmbli sht yeay....

Afne said...

izan - kot yea pn tunggu le 37 mggu mcm hana dulu hehe. aku igt pasni berlubang dinding rmh dikejekn dek hana ngan adik baby haha! aku nk menuntut ngan ko le hehe..

kimm - alhamdulillah, hana dh beransur sht.

shiem - ibu hana kena buat2 sht even sakit pn.

qis - yeayy!! ibu hana pn happy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...