Friday, July 17, 2009

Tag Bag

rasa cam nk lempang kak ros laju2 je hahaha.. sapa berani angkat kaki! dh awal2 pg bgtau dia arini badan cam lemah2 je mls nk buat pape. nk gerak byr parking kereta pn lemah longlai je jln. td pn buat recon yg tak hbs2 lg ni mcm terpaksa. tau2 dia tag psl bag le plak.. siap soh jadikan homework utk weekend ciitttt!! weekend ialah masa utk potpet2 mencarut dlm blog bkn utk langsai hutang tag yea. disebabkn lunch break yg lama bonar ni.. buat le jugak.



1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja


nahh.. tgk le puas2 beg cekelat kekotak ni. nama ala2 riak skit.. LV Damier Canvas Berkeley tp korg tak payah la nk gelak2.. ni mmg tiruan bkn ori, mana mampu nk beli yg beriban.. yg penting sendiri ngidam, sendiri beli k. puas hati haha!


2. kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

spt yg korg leh agak dr gambo di atas, beg ni cuma ada 1 zip compartment je tp bhgian dlm nya luas gila. sgt puas hati dpt pakai beg basau2 ni sbb leh isi byk benda dlm tu. mudah utk ibu2 mcm saya ni sumbat sekali brg anak & brg ayahnya juga dlm tu. ni brg2 yg bertakhta dlm beg kotak2 tu..


  1. buku Panduan Penyusuan Susu Ibu Bagi Ibu Bekerjaya yg dh bbrp kali khatam tp tak hafal gak. sesuai sbg bahan bacaan utk menambah ilmu & mengelakkan kebosanan di kala menunggu giliran semasa check-up.
  2. Kunci kereta wajib ada.. kang nk start kereta camne?!
  3. Beg comei kotak2 versace ole2 dr bandung. saya sumbat segala mala kad yg berkaitan & duit (penting wooo.. kan ke saya takde credit card). bila outing jumaat just bwk beg kecik ni sumbat sekali hp dlm tu.
  4. LV coin pouch tu free gift masa beli handbag ni. semua syiling sumbat situ. takde la meraba carik syiling time byr parking kereta ngan tol kan.
  5. ubat2 & mini vicks yg sgt penting utk preggy mom mcm saya hehe..
  6. kamera Olympus cikai. sapa2 nk sedekah Nikon gabak pn muat lg handbag tu hehe..
  7. beg padini kecik selaku beg mekap yg jarang2 isinya digunakan.

3. nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.
beso, cantik (pd pandangan mata afne la) & i suka cekelaaaaaaaatttttttttttt sama kaler ngan sandal carlo rino basahan saya tu.

4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya pada beg itu pada anda.
kenangan manis & istimewa?? takde kot unless klu abg loba2 yg belikn.

5. sila tag 10 orang yang lain.
ATTENTION to these people.. nsb korg la yea haha
  1. zura shani PCM
  2. diana princess008 PCM
  3. errynn PCM
  4. izan cemomot PCM
  5. azaja PCM
  6. shuhaina PCM
  7. zety zmarlia PCM
  8. ana bakawali PCM
  9. shiem PCM
  10. nana nanamrul PCM


5 comments :

.:Iz-AnN (",):. said...

wahh...kena tag pasal beg lagi dan lagi???hurmmm...afne haku kiv dulu ek...sebab skang tiada kekuasaan nak snap gambar bag2 ku itu...banyak woo...3 bag aku hangkut p keje sehari...

Nana said...

hutang dulu ek..heheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

dah pernah buat dah tag games nieh dulu ...heh...heh..

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

afneee...

haahhaha lama tak kena taq. Insyaallah will buat :D

TQ

mama_umar said...

utang beb,utangggg,hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...