Monday, July 20, 2009

Aiskrim Mango Tango

hana dh tido.. cptnya! selalu mcm ni mesti dia msh nk tgk vcd barney atau ajak ibu main sesama.. kul 10.00 pm baru nk lena. arini penat kot byk sgt main kt taska. mlm ni afne mls nk msk atau singgah kedai tapau pape. so td singgah je mini market kt LG floor dpn taska hana cuma beli roti gardenia ngan aiskrim. itu pn apek tu sbk promote aiskrim br kt kedai dia.. mango tango dr wall's.


mango tango

klu dh dpt kt tgn hana mmg takde can la ibu nk mintak lg


serious sedap weehhh.. tak tipu punya! bahagian dalam tu perisa susu/vanila & luarnya coated ngan creamy mangolicious. hahaha.. mcm tu sekali promote! mmg tak cukup le share ngan hana. bila2 karang blh beli lg.

mmm.. sebenonya dh bbrp hari cuba utk tak meng'update' blog sbb nnti saya akan emo sorg2.. sedih sorg2.. yelah, mmg saya jiwang karat tak igt2. nmpk je mulut potpet2 tp bkn ke saya tetap seorg wanita, isteri & ibu?! tak cukup ke pakej tu utk melayakkan saya jd seorg minah jiwang?! ok2.. stop le nnti korg muak plak sedangkan saya cuma nk meluahkan perasaan. walau pape pun.. i missed my abg loba2 already!! cpt le baliiikkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dah2.. perut udah lapo. nk msk air buat nescafe panas ngan roti bakar. daaaaaa


p/s : btl ke pepatah org dulu2.. sayang anak ditangan2kn, sayang isteri ditinggal2kn?? aku sendiri tak sampai hati nk tgn anak. aku sendiri tak rela ditinggalkn meski pn kerana tugas? huwwaaaa!!! tgk hana yg comel lote tgh tido dgn nyenyak.. hana le peneman ibu di kala sunyi. Ya Allah, sesungguhnya aku bersyukur dgn kehadiran Hana Humaira.



11 comments :

mama tisya said...

sedapnye mango tango

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah tak rasa lagi askim nih .. tgk iklan memanggil2 ... ;-)

Nieza Ishak said...

adehh .. sedapnya ..
nak kena carik nie ..

~Atie+Farid~ said...

sedapnye nampak eskrem tu.....nanti nak belila..nak rase jugak..hehehe

p/s: afne sekeluarga dijemput ke majlis harijadi Umairah...sile ke blog amek jemputan..TQ

SyaNa said...

afne..aku pun kena tinggal ngan somi ni..

tapi dia blk kg bermanja2 ngan ibu bapa
sob sob

mama_umar said...

wajib ptg ni aku bli eskrem ni haaa...

Nana said...

wah..dapnye..

Nanti tolong vote utk kita ek..start 26.7 baru bole vote just klik kat banner breastfeeding photo contest kat sidebar tu pastu follow je cara2 dia.tq ek…

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Salam afne...

Senasib la kita afne...eura pun hubby takde...outstation memanjang, dari eura dlm pantang last year dah kena tinggal, survive la bdua dgn imran...si kecik tu la jd peneman...

nzh1979 said...

ish afne nihhhh
ko wat kaki aku gatal nak turun bawah sat la cari eskrim..ahahhahahahhahaha

mummy aryan syamil said...

huhuhu...
afne
hubby sy layan kul 3am
die kate sedapppp
sabo jerk..

Afne said...

mmg sedap le.. korg dh try ke?

atie - aku dh comment psl invitation tu. thanx ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...