Sunday, October 18, 2009

:..Cute Baby With CD Contest..:

wawawahhhh.. (bak kata hana klu excited nmpk sesuatu). saya dh kena sound dgn qis to join this contest.. rugi ooo klu tak join. moh kita join sesama.. syarat2nya pn sonang jo. sila le jengah ke http://stylobubble.blogspot.com ye kekawan


Salam uollsss.....
stylobubble nk adakan contest utk sume blogger (blogger shj ye)
tujuan kami adakan contest ni adalah supaya
memupuk kesedaran para2 ibu utk menghijaukn bumi...
selain daripada dpt menjimatkn poket mommies (dari beli DD)...
syarat utk join contest ni:

1. buat entry khas. boleh letak gambar sape2 je..(anak sendiri ke, anak buah ke, cucu ke...
jnji jgn ank kucing etc ye...hehehe)
2. sila copy banner di atas dan letakkn di side bar serta link kn ke blog ini. kt entry anda pn msti ada banner ni ye...
3. masukn stylobubble dlm blog list anda...
4. menjadi follower kami..
5. hanya 1 gambar utk 1 baby ..(klu 2 baby..boleh letak sorg 1 gambar..)
6. msti ada link ke
http://stylobubble.blogspot.com/ tau...
7. sila tglkn link utk entry anda itu ye (kt bhgian komen)
...
tarikh tutup contest: 14 Nov 2009
hadiah menarik menanti anda...nk tau ape dia??kena la sertai contest ni...
pemenang akan dipilih oleh si Twins darwishes...

so dgn sepantas kilatnya saya buat entry khas ni step by step pastu snap gambo hana dgn cd kaler mint (sbb skrg dia tgh pakai hehe) siap soh bukak seluar sbb mau kasi tayang itu cd haha.


ni plak gambo haziq (tepek sekali lg gambo aritu cos haziq tgh tido skrg ni) masa 1st time pakai cd. msh lg berbarut.. waktu ni haziq 51 hari.

disebabkn ada 2 anak so 2 gambo lah ye. hadiah menarik yg menanti tu.. msh menjadi misteri. qis, klu dpt cd lg makcik suko leh tambah koleksi cd anak2ku itu.
pesanan utk twin darwishes : pilih le kakak hana & adik haziq sbg pemenang kuikuikui

4 comments :

cintaKusayangMu said...

ok k.afne..dh terjah entry contest akk..good luck ye..meh sembur2 kt darwishes..soh dorg pick up nama double H nnt..heheh

sricahaya said...

salam...afne,cute haziq n hana pakai CD..

sricahaya said...

salam...cute tgk anak dara n anak teruna mu itu pkai CD...

Nana said...

xle nk join sebab damia xpaki cd hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...